Ha a gotham sorozatból megnézem csak a a második évadot vagy csak azokat a részeket meljyben jerome van, akkor nagyon értetlenül fogok tekinteni a dolgokra, vagy érthető lesz a sztori?
Ha egyáltalán meghalt... Amúgy kellően helyén volt a dolog, sajnáltam a srácot elnéztem volna még egy darabig :) Imádom, a gyerek egyszerűen fenomenális.
két dolog jutott eszembe:
1. Vagy nem halt meg és úgymond itt válik majd Jokerré
2. Az ember meghalhat de az eszme tovább él c. fejezet, és úgymond majd ő inspirálja a Majdani Jokert. (ez inkább a valószínűbb, a rész végi jelenetekből ítélve)
Annyi, hogy még a rész megnézése előtt már a net lelőtte nekem a poént, addig húztam, hogy "pórul jártam"
Alapjáraton vegyes érzés kering bennem, mert Monaghan olyan b*szott jól alakított, hogy még egy ilyet találni lehetetlen. És az inspirálós dolgot behozni, kissé szemétség, mert jobbat nem találnak rá az tuti. Na mindegy az első feltveésem sokkal jobban tetszik, bár az is kissé erőltetett hogy túléli, szóval ezzel a húzással, számomra már sehogy se jönnek ki jól.
Brunókám nagyon nem tud mit kezdeni a sorozatjaival. A mentalistát imádtam de elb*szta a rengeteg időhúzással és a túl sok töltelék résszel.
Pedig olyan jó Joker lett volna :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!