Mit választanátok: művészfilmeket (alkotói filmeket), vagy inkább a szórakoztató jellegű filmeket (mozifilmek, vígjáték, stb. )?
Mindkettőt, vegyesen. Pl örülnék, ha a tévében több művészfilmet adnának, és ha adnak, akkor nem olyan lehetetlen későn, amikor már tuti bealszom rajta. Én többre értékelek egy művészfilmet, mint egy huszadrangú akciófilmet, de sajnos a tévéműsor nem az én ízlésemet tükrözi.
Ettől függetlenül jöhetnek a szórakoztató filmek is, de nem bánnám, ha az igényesebb, ötletesebb fajtából többet lehetne látni.
Szórakoztató jellegű.
Nem tudom miért.
Én egyszerűen nem bírom megnézni a "szórakoztató filmeket", ha bele is kezdek egybe, tutira elalszok a felénél vagy kikapcsolom.
Na, azért van 1-2 pl. a top secret vagy Sascha Baron Cohen filmjei:)
Inkább az elvontabb filmeket szeretem, amiken lehet elmélkedni - de a filmélményeimet nem nagyon beszélem meg senkivel - azokat csak úgy "magamnak" nézem.
Amúgy gyeden vagyok a kisfiammal, így mostanában van időm esténként filmezni :D
Két kedvencem: Tavasz, nyár, Ősz, tél és megint tavasz /Kim Ki Duk/ , illetve A kút (The Fountain) - /D. Aronofsky/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!