Beszámolók Violetta Live-ról?
Szia én voltam a koncert és nagyon jó volt autogrammot kaptam mert platina jegyem volt fotóztam mindenkivel. Nagyon király volt, az első sorban ültem kb. középen!!!
Jó sokat énekeltem. Szuper volt.
[I LOVE VIOLETTA] ÜDVÖZLETTEL a Legnagyobb Tinista és Jorgista
1#- Már bocs, de rohadt beképzelt vagy. Honnan tudod, hogy te vagy a legnagyobb Tinista és Jorgista? Attól, hogy van money-d platinajegyekre, még nem te leszel a legnagyobb rajongó...
A kérdezőnek pedig annyit, hogy V.A.R.Á.ZS.L.A.T.O.S. volt. 14:00-A helyszínen vagyunk. Gigamega sor, de viszonylag gyorsan leellenőriztek minket. Ezután mentem szuvenírokat venni (Tinis poszterek, zászló), meg persze vízért. Szabad perceimben lufikat fújtam, amiket később, a koncert alatt ledobtam a közönségbe (jobb oldalt, a lelátón ültem). Szóval: 14:25- egy kicsit gyérebbek lettek a fények. Sikoly, de még semmi. 14:30-teljesen lekapcsolták a villanyokat. Éa bumm, elkezdődött ...
Elősször az En Gira ment, megcsinálva az alaphangulatot. A rajongók visítottak, ugráltak, és Tiniékkel együtt énekeltek. Mindenki tele volt energiával, az aréna majd' felrobbant a benne lévő feszültségtől. Majd Euforia. Ahogyan a szám neve is elárulta, mindebku euforikus hangulatba kerűlt, ugyanis ez egy nagyon dallamos szám, hatalmas hangokkal. Nem ugrabugráltak sokat ennél a számnál, ugyanis inkább a hangokra figyeltek. És jött a bemutatkozás. Mindenki megköszönte, hogy itt lehet, volt pár előre betanult "baki", mindenki jót derült ezeken. Majd pár "szeretlek titeket" után bejött Tini, ugyanis ő ez idő alatt átöltözött. Habla si puedes- a fanok kicsit megpihentek, csak Tinivel együtt énekelték a gyönyörű dalt. Ezután bejött Jorge, alias Leon, és kezdődőtt az Abrazame y verás. A Leonetták kitettek magukért, papírszevek a magasban, és előkerült egy-két zászló is. Ezután jöttek az egyre jobb, dallamosabb, szórakoztatóbb, elképesztőbb dalok, köztük olyanok, mint pl Voy por ti, Underneth it all, Yo soy así, On beat stb...
A végén volt egy köszönetnyilvánítas, minden fellépő mondott valamit, Bogi ( a műsorvezető) pedig fordította le magyarra. Tini azt mondta, emeljük a telefonunkat a magasba, és azzal világítsunk, majd előadta akusztikusan az egyik legjobb Violettás számot. Utána pedig felnézett és elakadt a szava. Na ez nem egy betanult mozdulat volt. Tényleg elkápráztató volt a több száz telefon a magasban. Majd jött a Te creo, Tini pedig "felszállt". Előkerültek a poszterek, zászlók. Pát dal, majd vége a koncertnek.
Előző vagyok.
Hozzáteszem, én Candeval, alias Camillával és Samuval, a Violettabeli Broadway-jel találkoztam. A hotel előtt, este éjfél kőrül. Tőlük van autogrammom. Emellett még láttam Tinit, Diego-t, Clara-t és Jorge-t is, csak tőlük nincs autogrammom, ugyanis hülye vagyok, de ez mellékes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!