Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Beszámolók Violetta Live-ról?

Beszámolók Violetta Live-ról?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már eltelt némi idő,de az nem baj.Szóval kinek volt akkor szerencséje hogy esetleg autogrammot vagy képet tudott szerezni a csapattól?

2015. okt. 18. 22:34
 1/7 anonim válasza:

Szia én voltam a koncert és nagyon jó volt autogrammot kaptam mert platina jegyem volt fotóztam mindenkivel. Nagyon király volt, az első sorban ültem kb. középen!!!

Jó sokat énekeltem. Szuper volt.

[I LOVE VIOLETTA] ÜDVÖZLETTEL a Legnagyobb Tinista és Jorgista

2015. okt. 19. 17:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Uuu Te nagyon szerencsés vagy :o en barmit megadtam volna ezért:( És jófejek voltak?:))) Esetleg nem tudsz képet küldeni?:o
2015. okt. 19. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:

1#- Már bocs, de rohadt beképzelt vagy. Honnan tudod, hogy te vagy a legnagyobb Tinista és Jorgista? Attól, hogy van money-d platinajegyekre, még nem te leszel a legnagyobb rajongó...

A kérdezőnek pedig annyit, hogy V.A.R.Á.ZS.L.A.T.O.S. volt. 14:00-A helyszínen vagyunk. Gigamega sor, de viszonylag gyorsan leellenőriztek minket. Ezután mentem szuvenírokat venni (Tinis poszterek, zászló), meg persze vízért. Szabad perceimben lufikat fújtam, amiket később, a koncert alatt ledobtam a közönségbe (jobb oldalt, a lelátón ültem). Szóval: 14:25- egy kicsit gyérebbek lettek a fények. Sikoly, de még semmi. 14:30-teljesen lekapcsolták a villanyokat. Éa bumm, elkezdődött ...

Elősször az En Gira ment, megcsinálva az alaphangulatot. A rajongók visítottak, ugráltak, és Tiniékkel együtt énekeltek. Mindenki tele volt energiával, az aréna majd' felrobbant a benne lévő feszültségtől. Majd Euforia. Ahogyan a szám neve is elárulta, mindebku euforikus hangulatba kerűlt, ugyanis ez egy nagyon dallamos szám, hatalmas hangokkal. Nem ugrabugráltak sokat ennél a számnál, ugyanis inkább a hangokra figyeltek. És jött a bemutatkozás. Mindenki megköszönte, hogy itt lehet, volt pár előre betanult "baki", mindenki jót derült ezeken. Majd pár "szeretlek titeket" után bejött Tini, ugyanis ő ez idő alatt átöltözött. Habla si puedes- a fanok kicsit megpihentek, csak Tinivel együtt énekelték a gyönyörű dalt. Ezután bejött Jorge, alias Leon, és kezdődőtt az Abrazame y verás. A Leonetták kitettek magukért, papírszevek a magasban, és előkerült egy-két zászló is. Ezután jöttek az egyre jobb, dallamosabb, szórakoztatóbb, elképesztőbb dalok, köztük olyanok, mint pl Voy por ti, Underneth it all, Yo soy así, On beat stb...

A végén volt egy köszönetnyilvánítas, minden fellépő mondott valamit, Bogi ( a műsorvezető) pedig fordította le magyarra. Tini azt mondta, emeljük a telefonunkat a magasba, és azzal világítsunk, majd előadta akusztikusan az egyik legjobb Violettás számot. Utána pedig felnézett és elakadt a szava. Na ez nem egy betanult mozdulat volt. Tényleg elkápráztató volt a több száz telefon a magasban. Majd jött a Te creo, Tini pedig "felszállt". Előkerültek a poszterek, zászlók. Pát dal, majd vége a koncertnek.

2015. okt. 22. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Hozzáteszem, én Candeval, alias Camillával és Samuval, a Violettabeli Broadway-jel találkoztam. A hotel előtt, este éjfél kőrül. Tőlük van autogrammom. Emellett még láttam Tinit, Diego-t, Clara-t és Jorge-t is, csak tőlük nincs autogrammom, ugyanis hülye vagyok, de ez mellékes. :)

2015. okt. 22. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, a koncertet végig énekeltem, előzőleg Milánóban voltam ViolettaLiveon, de itt sokkal több dal volt, és jobban is élveztem mint az előzőt. Koncert után elmentünk a hotelhoz, Samutól van egy képem és autogrammom, másnap este éjfél után pedig találkoztunk Candeval, Clarival, Diegoval és Albával, de csak Claritól sikerült autogrammot kérnem, és Candeval van egy közös képem. A képeket/aláírásokat ha van instagramod el tudom küldeni. Egyébként Diego nagyon bunkó volt, mert kértem tőle autogrammot, és mondta hogy no és továbbment.
2015. okt. 30. 16:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Tényleg ilyen bunkó volt Diego? :ooo
2015. okt. 31. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, én is meglepődtem :/
2015. nov. 1. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!