Mi lehet ez a film?
Biztos eltelt már bő tíz év mióta a tévében még kisgyerekként láttam, s sajnos nagyon halványan emlékszem. A filmben egy apa és a lánya a főszereplő, az anyuka úgy rémlik meghalt. Valami időutazó katasztrófaturisták mennek az ő kisvárosukba. Emlékszem hogy többször hallottam benne a für elise-t, illetve mintha többször is megtörtént volna ugyanaz az esemény a kisvárosban, mármint valami katasztrófa. Azt hiszem az apuka csinált valamit, hogy újra és újra játssza esetleg megakadályozza a dolgot. Rémlik, mintha többször mutattak volna benne egy templomtornyot is. Sajnos többre nem emlékszem, s ezekre se biztos hogy jól, mindenesetre remélem valakinek már ez alapján is beugrik.
Köszönöm
Nem. Szerintem amerikai film.
Erről a für elise-ről van szó, a dalról. Úgy rémlik, mintha a kislány játszotta volna benne zongorán, egy valami köze volt az anyukához a dalnak. Ő szerette vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!