Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tudom megnézni a mélyütés...

Csoriiias kérdése:

Hogy tudom megnézni a mélyütést ha 14 vagyok de a film 16os? Mennyire figyelnek a mozi pénztárba a korhatárra?

Figyelt kérdés

2015. okt. 17. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
16-osnál nem figyelnek, az csak tájékoztató jellegű (a legtöbb 18-as is, bár némelyiknél már kérhetnek igazolványt). Tehát odamész, és kérsz egy jegyet. Beengednek.
2015. okt. 17. 19:31
 2/5 anonim válasza:
Nyugi beengednek engem 12 éves koromban beengedtek a Ted1 re tök jó volt :D
2015. okt. 17. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Kisfiúknak Hotel Transylvania való, nem a mélyütés. 35F
2015. okt. 17. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem is beengedtek egy éve, 12 évesen az éhezők viadalára. Nekik lényegtelen, hogy ki milyen filmre megy be, csak sok pénz folyjon be. Az első válaszolónak igaza van, az csak tájékoztató jellegű, mindig kiírják, hogy AJÁNLOTT. Utolsó: ez a 21. század, itt már a 10 éves gyerekek is horrort akarnak nézni. Ezt ne vedd beszólásnak, mert tudom, hogy te vagy az idősebb, tehát elvileg jobban tudod, de ez ma már nem így van. Ezt tapasztalatból mondom, mivel "mai gyerek" vagyok.
2015. okt. 17. 23:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2015. okt. 18. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!