Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki esetleg felismeri,...

D-Mano kérdése:

Valaki esetleg felismeri, melyik japán film lehet ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nos, egyszer egy-két éve láttam egy weboldalon egy listát japán filmekről, és volt köztük egy, aminek a leírása nagyon megfogott, de a címét is elfelejtettem, valamint a történetből is csak egy-két homályos részlet maradt meg.

Akinek ebből a pár információmorzsából van bármi tippje, kérem, ossza meg velem:

Amikre emlékszem: egy tanárnőről szól, aki valami komolyabb problémába ütközik az iskolában (hogy milyen fajtába, nem tudom), és azt próbálja megoldani (sőt lehet, hogy épp újonnan megy oda tanítani, de ez nem biztos)

Előre is köszönöm azoknak, akik bármi ötlettel tudnak szolgálni!

[Egyébként direkt lementettem az oldal címét, csak amikor újratelepítettem a mobilomat, elveszett. Azóta meg nem találom az oldalt...]

2015. okt. 17. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, nekem ennyiből csak 1 jutott eszembe, és az sem film, hanem sorozat, ez pedig a Gokusen. Egy kezdő tanárnő (aki pont egy yakuza családból származik) újonnan érkezik az iskolába, és rögtön megkapja a legrosszabb osztályt. Ő pedig mindent megtesz azért, hogy értelmet verjen a fiúk fejébe. Nem hinném, hogy pont ez volt az, de mindenesetre ajánlom, mert remek történet, és a színészek is hatalmasak. (Plusz érdekesség: ha láttad a 47Ronin filmet, abban a fiatal fiú ennek a sorozatnak a 2. évadjában szerepel).
2015. okt. 19. 03:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem, valóban nem a Gokusen az. :( Arra már rátaláltam a nagy kutakodás közben, és egyébként az is érdekesnek tűnik.

Ettől függetlenül köszönöm a válaszodat!

2015. okt. 19. 03:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem, valóban nem a Gokusen az. :( Arra már rátaláltam a nagy kutakodás közben, és az is érdekesnek tűnik. Ettől függetlenül köszönöm a válaszodat!
2015. okt. 19. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!