Ennek a zenének mi a címe?
Senki nem fogja így tudni.
Talán keresd el a műsorból melyik rész volt ez belőle és keress rá úgy google-ba angolul a sorozat címével és részének számával a zenéire...
Az a baj, hogy annak a résznek még a címét sem tudom =[
Azért tettem fel így a kérdést, mert reménykedtem benne, hogy lesz itt egy Szex és New York fan =]
De hol nézted? Melyik adón? Vagy kb mikor ment a tv-ben?
Ott nézd meg hogy hányadik évad és rész, akkor tudok segíteni:D Mert szépen leírtad a törnétet, de egy fantalannak semmit sem mond..:D
Hát én egyiken sem látom..nem lehet hogy inkább a Story4-en este fél 9 körül?..mert csak ott ment. Ha az akkor 4.évad 6.része lehetett. És ennek itt a zenelistája: [link]
De ha tippelnem kellene, akkor az a North-os lehetett;)
Szia!
Én is utána néztem, valóban nem találom én sem, a Stori 4 valószínűbbnek tűnik.
Köszönöm szépen, hogy vetted a fáradtságot és segítettél, tudom, milyen életképtelen vagyok, mivel ez nekem eszembe se jutott, hogy megnézzem így, szóval köszönöm szépen a segítségedet! =-]
Igen, a North az, a North!!!
Köszönöm szépen, köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!
Ó, Istenem, annyira hálás vagyok, iszonyatosan köszönöm szépen a segítséget!!! KÖSZÖNÖM!!! =-]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!