Lányok/fiúk ti melyik Disney hercegnőre/hercegre hasonlítanátok legszívesebben?
Figyelt kérdés
Külsőleg gondoltam.
Én 14/L vagyok és Merida a kedvencem a hercegnők közül, és nagyon tetszik a haja.
2015. okt. 16. 19:03
1/14 anonim válasza:
Tök mind1, ha kőgazdag lennék könnyű lenne csajozni. Nem is kéne feleség csak pár "szobalány" azt jónapot. :D
2/14 A kérdező kommentje:
Ennek mi köze van a kérdéshez?
2015. okt. 16. 19:17
3/14 piriiiii válasza:
Hát, Pocahontast mondanám, de nem csak a külső miatt. Igaz, nagyon eszményített és naiv kép, de igazi nő, olyan követni való példa, aki kitart a hite, világnézete mellett, még akkor is, ha egész férfinépeket bolydít meg. Na és gyönyörű is.
Esetleg Jázminra, bár a két nő egész hasonló külsőben, csak Jázmin olyan szende nőci, aki elvan a hercegnői kis világában. Cuki, cuki, de nem valami nagy egyéniség. De tudom, külsőre gondoltál.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. okt. 16. 19:33
5/14 anonim válasza:
Hozzám Pocahontas, Belle, és Elsa áll közel.
16/L
6/14 anonim válasza:
Nalára:D viccet félre téve egyébként én is Pocahontasra vagy Jézminra:)
7/14 boglárcica válasza:
Hamupipőke vagy Csipkerózsika
8/14 anonim válasza:
Hófehérke a Hófehér és a vadász c. filmből :)
( Chris Hemsworth ❤ )
9/14 A kérdező kommentje:
Én is szeretem Chris Hemswortot
2015. okt. 27. 22:54
10/14 anonim válasza:
Legalább a lányonak akkor tényleg nem csak a pávák tetszenek. Jó tudni. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!