Tényleg olyan rosszak a Szellemlovas filmek, mint amennyi IMDB-n a pontszámuk?
Szerintem volt jó filmje az évezredben, pl.: Next, A nemzet aranya 1-2, Fegyvernepper (!). Knowing és World Trade Center is elmennek.
De a Szellemlovasok filmek tényleg gyengék. Az 1. rész egyszer megnézhető, de a 2-at nem bírtam megnézni.
Ordenárék :D
Az első talán még kibírható mert megtudod az eredet történetet, de ezen kívül semmi. Egyszerüen rühellem Jhonny Blaze karakterét ótvar a forgatókönyv.
A másodikkal az a bajom, hogy annyira emlékszem h valami gyereket üldöznek, kitalálták h maga a szellem lovas h lett és arra h kínszenvedés volt más semmi nincs meg ennyire felejthető. Na jó 1 értékelhető jelenet van benne, amikor egy bányász gépet az ereje alá von, de az hogy a 2 filmből csak ezt tudom kiemelni mint pozitívum mindent elárul. Bár volt egy ismerősöm aki állította hogy a szellemlovas 2 a legjobb szuperhősös film valaha, szóval ki tudja :D (Nem beszélek vele azóta >.>) Egy esős vasárnap ha nincs más nézd meg egy rekesz sörrel legalább röhögni tudsz, utána meg meg se állj a Jeti bosszújáig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!