Ajánlanátok nekem jó sorozatokat amik be vannak már fejezve és magyar szinkron is elérhető hozzá?
Hex
Charmed
Medicopter 117 :)
Lost
Szökés
10 tings about i hate you
Friends
Buffy the vampire slayer
Angel - Buffy spin off
Jóbarátok
Csillagkapu
Halló, halló
4400
Hősök
Internátus
A nevem Earl
Ally McBeal
A hegylakó
Euréka
Szívek szállodája
Miért éppen Alaszka?
Twin Peaks
Én is a Breaking Bad-et ajánlanám, az minden sorozatot magasan ver, de az utolsó két évadhoz nincs szinkron.
Amúgy:
Better Call Saul (1. évad van még csak belőle, de az szinkronosan is elérhető)
Monk
House
Szívek szállodája
Halottnak a csók
Isteni sugallat
Nancy ül a fűben (de szigorúan csak ha már elmúltál 18 :D )
Sherlock (az új BBC-s)
Köszönöm mindenkinek!
Buffy/Angel már jó pár éve végignézve, viszont a Hex-szel valamiért elakadtam anno, de köszi, hogy az eszembe juttattad. Kérdés kiírásakor a House (az is abbamaradt szinkronhiány miatt régebben), a Breaking bad és a Dexter volt csak a listán, utóbbi kettőt egyáltalán nem is ismerem. Dexter kiesett, mert olvastam, hogy a végét nagyon elszúrták, így a House-t kezdtem el, utána jön majd a Bb és talán a Hex is kap még egy esélyt.
Ha valaki erre téved még és tud valami jó sorozatot ami nincs a felsoroltak között az kérem írja le bátran, e-mail értesítőt kapok róla szóval biztosan eljut hozzám (:
Köszönet mégegyszer!
Akkor egy kicsit rásegítek a listára scifi vonalon.
FIREFLY! Csak 1 évados + 1 film Joss mester sorozata (buffy, bosszúállók filmek)
Battlestar Galagtica (az új) - első egyben ledarált sorozatom volt, azóta minden évben újranézem, Sorrend: 2 részes minisorozat (igazából csak egy hosszabb pilot) aztán a rendes. Vannak hozzá filmek, meg spin off sorik, de kihagyható.
Ha sok időd van, Csillagkapu, a film (1994) után kezd el. Azután Stargate Atlantis 5 évad, Universe 2 évad.
Futó de vannak szinkronos évadok, szerintem kezd el:
Falling skies
House of cards <- ha nem riaszt a poitika
Game of thrones
Vikings
És írhatnám tovább :D Jó darálást :-)
Firefly is a listámon volt, de arról is megfeledkeztem, köszi! Vikings és a Trónok harca is érdekel majd ha vége lesz.
Ha elkap a hév, akkor megnézek jó pár részt egyben és félek, hogy hamarabb beérném minthogy vége lenne és nem akarok heteket várni rájuk, ezért akartam befejezett sorozatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!