Francia nyelv tanulására melyik sorozatot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Egyenlőre még nagyon alap szinten vagyok belőle, úgyhogy nem tudom melyik sorozat lenne nekem a legjobb. Magyarul amiket néztem: Dr House, Gyilkos elmék. Szókincs szempontjából mindenképpen valami egészségüggyel kapcsolatos sorozat lenne jó, de amilyen szinten vagyok egy Teletabi is elég lenne, de azt meg nem nézném olyan nagy érdeklődéssel.2015. okt. 13. 21:35
1/1 anonim válasza:
Próbálkozz meg az általad szeretett sorozatok megtalálásával youtube-on, dailymotionon. Csak beírod a keresőbe Criminal minds en francais és kiadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!