Ezalatt a legutolsó rész értem. Mindhárman meghalnak (végleg)? vagy bezárják az összes kapuk és boldogan élnek míg meg nem halnak? Szerintetek hogy lesz?
Most komolyan, hányszor haltak már meg.... pont ezért veszett el a sorozat legnagyobb varázsa, Deant vagy 250x meggyilkolták legalább, és Sam is megjárt egy-két dolgot, viszont mindig van valami. Ilyen a sorozat, amíg van nézettség úgy is folytatva lesz. Crowleyt viszont örülnék ha valaki elkaszálná, idegesítő kari, ahogy az anyja is.
2015. okt. 9. 16:13
2/9 A kérdező kommentje:
Engem is az idegesít a legjobban hogy folyamatosan meghalnak és újraélednek.De ezen nem igazán ront semmin mert így is a kedvenc sorozatom marad és lesz.:D
2015. okt. 9. 16:16
3/9 anonim válasza:
Alapvetően nem tagadottan az X-Akták szisztémáját élesztette újjá, az episodikus mellékszálakkal, és az érdekes főszállal. A Gond az hogy az X-Akták egy rejtélyes sorozat volt, tényleg, pedig egy sci-fi. A Supernaturalnak meg pont természetfelettinek kellene lennie, ehhez képest a legtöbb dolog nem igazán para. Kain sem volt para, erős volt, de nem jött át. Ez az új gonosz is.... jó buxa... de nem félelmetes.
Főszálban talán veri az X-Aktákat, de annak nem is a történet volt a főszál lényege. Viszont ez a főszál, ami már évek óta megy a SPN-ban, gyenge, és uncsi. Jobban várom az epizodikus részeket én. Az első 5 évad zseniális volt szerintem, utána csinálni kellett volna valamit.
2015. okt. 9. 16:21
4/9 A kérdező kommentje:
És szerintetek hány évet él még meg a sorozat?
2015. okt. 9. 16:23
5/9 anonim válasza:
Nézettségfüggő. Ha értelmes és fordulatos lesz az évad akkor lehet 2-3 + évadot is berendelnek.
2015. okt. 9. 16:25
6/9 A kérdező kommentje:
Az jó lenne.:D
2015. okt. 9. 16:29
7/9 anonim válasza:
Szeretem a sorozatot, de ha úgy lesz vége, h Dean és Sam elfurikáznak az Impalával a naplementében vmi rock balladára nagyon csalódott leszek. Legalább az egyiküknek meg kéne halnia végelegesen, de azt sem bánnám ha mindketten. És ha így lesz, remélem nem lesz olyan nyálas végkifejlet, h az Mennyekben találkoznak majd a szüleikkel, Bobbyval meg Jessicával és mindenki k.rvára boldog lesz. Ennek a sorozatnak tragikus vége kell, h legyen szerintem. De abban azért bízok, h Gabrielt és Lucifert visszahozzák.
2015. okt. 9. 17:39
8/9 anonim válasza:
Ezt nagyon adnám, de ehez egy epikus finálé kellene, egy olyan ami nagyot markol és nagyot csap, akár mártírt csinálni mind a kettőből. Viszont komolyan... nem fog eljönni, és inkább gondolom azt hogy a Carry on the Wayward Soon-ra fognak elkocsikázni....
Hány "most vége a világnak" volt eddig? 4-5? Lilith-Lucifer-Crowley-Kain-most meg a cicisnéni...
2015. okt. 9. 22:27
9/9 A kérdező kommentje:
Én is jobban örülnék annak ha mindketten meghalnának..Így lenne kerek az egész sorozat.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!