Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek hogy lesz vége az...

Szerintetek hogy lesz vége az odaátnak?

Figyelt kérdés
Ezalatt a legutolsó rész értem. Mindhárman meghalnak (végleg)? vagy bezárják az összes kapuk és boldogan élnek míg meg nem halnak? Szerintetek hogy lesz?

2015. okt. 9. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan, hányszor haltak már meg.... pont ezért veszett el a sorozat legnagyobb varázsa, Deant vagy 250x meggyilkolták legalább, és Sam is megjárt egy-két dolgot, viszont mindig van valami. Ilyen a sorozat, amíg van nézettség úgy is folytatva lesz. Crowleyt viszont örülnék ha valaki elkaszálná, idegesítő kari, ahogy az anyja is.
2015. okt. 9. 16:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Engem is az idegesít a legjobban hogy folyamatosan meghalnak és újraélednek.De ezen nem igazán ront semmin mert így is a kedvenc sorozatom marad és lesz.:D
2015. okt. 9. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem tagadottan az X-Akták szisztémáját élesztette újjá, az episodikus mellékszálakkal, és az érdekes főszállal. A Gond az hogy az X-Akták egy rejtélyes sorozat volt, tényleg, pedig egy sci-fi. A Supernaturalnak meg pont természetfelettinek kellene lennie, ehhez képest a legtöbb dolog nem igazán para. Kain sem volt para, erős volt, de nem jött át. Ez az új gonosz is.... jó buxa... de nem félelmetes.

Főszálban talán veri az X-Aktákat, de annak nem is a történet volt a főszál lényege. Viszont ez a főszál, ami már évek óta megy a SPN-ban, gyenge, és uncsi. Jobban várom az epizodikus részeket én. Az első 5 évad zseniális volt szerintem, utána csinálni kellett volna valamit.

2015. okt. 9. 16:21
 4/9 A kérdező kommentje:
És szerintetek hány évet él még meg a sorozat?
2015. okt. 9. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézettségfüggő. Ha értelmes és fordulatos lesz az évad akkor lehet 2-3 + évadot is berendelnek.
2015. okt. 9. 16:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Az jó lenne.:D
2015. okt. 9. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Szeretem a sorozatot, de ha úgy lesz vége, h Dean és Sam elfurikáznak az Impalával a naplementében vmi rock balladára nagyon csalódott leszek. Legalább az egyiküknek meg kéne halnia végelegesen, de azt sem bánnám ha mindketten. És ha így lesz, remélem nem lesz olyan nyálas végkifejlet, h az Mennyekben találkoznak majd a szüleikkel, Bobbyval meg Jessicával és mindenki k.rvára boldog lesz. Ennek a sorozatnak tragikus vége kell, h legyen szerintem. De abban azért bízok, h Gabrielt és Lucifert visszahozzák.
2015. okt. 9. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon adnám, de ehez egy epikus finálé kellene, egy olyan ami nagyot markol és nagyot csap, akár mártírt csinálni mind a kettőből. Viszont komolyan... nem fog eljönni, és inkább gondolom azt hogy a Carry on the Wayward Soon-ra fognak elkocsikázni....

Hány "most vége a világnak" volt eddig? 4-5? Lilith-Lucifer-Crowley-Kain-most meg a cicisnéni...

2015. okt. 9. 22:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is jobban örülnék annak ha mindketten meghalnának..Így lenne kerek az egész sorozat.:D
2015. okt. 10. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!