Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki ráismer erre a filmre?

Valaki ráismer erre a filmre?

Figyelt kérdés

Régóta keresek egy filmet amit láttam vagy két éve, de nem tudom sajnos a címét. A film egy horrarfilmszerűség. Azzal kezdődik, hogy egy csapat megpróbálja megidézni egy nem régen maghalt munkatársukat ami sikerül. Csakhogy valami gonoszat hoz át. Ezt elnevezték első charles kísérletnek. Aztán évek telnek el, és három egyetemista szintán megpróbálja megismételni ezt a kísérletet. De rosszul sül el, a lány eltűnik, a két fiút aki még ott volt évekkel később is veszély fenyegeti emiatt. Az egyiknek lesz egy új barátnője aki erről nem tud. Neki a házába költöznek valahová a sivatagba. A vett kaktusz elfonnyad, a szomszéd kutyája elpusztul mikor átmegy házukba. A falak rohadni kezdenek. A szelemidézéskor egy skis szobor is volt nálu, az is megjelenik a házban. Aztán bekamerázzák a házat, azt hiszik azzal vana baj, de kiderül, hogy nem a ház okozza. A másik fiú e-mailt küld nekik, hogy veszélyben vannak. Ő évek úta egy ketrecben élt ahol a kísértet elől bújdosott. Ez valamiért megvédte őt. Aztán felevszik a harcot a kísértet ellen, felveszik a hangokat amiket aztán visszafelé játszanak le meg ilyenek. A kísértet át akarja venni az élők világát, elszívni az energiát. Elég hülye vége lesz, csak a lány marad életben, de egészen nem értettem, hogy mi is van. Egy sátorba ül a lány a végén egy boltban és a kísértet átkarolja hátulról. Ezzel a jelenettel lesz pont vége.

Elég új film, kb 2010- 2012-es lehet. Ismerős valakinek?

2015. okt. 7. 20:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásokért.
2015. okt. 7. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

A jelenés lesz azt hiszem.

[link]

2015. okt. 7. 20:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez az. Köszi :)
2015. okt. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!