Mi a címe ennek a rajzfilmnek? (többi lent)
Nem sokra emlékszem már belöle.
De ami eszembe jutott:
-kb 8-10 éve láttam utoljára a tévében.
-Egy általános iskolában játszódik.
-A lényege annyi hogy a suli alatt van egy kis labor és egy kölyök aki a sulit és a suliban lévő embereket változtatja kedve szerint.(pl. amikor a gyerek beteg lett a sulit a saját testének a belsejévé változtatta)
-a nyitó klipben pl olyan jelenetek vannak mint: egy afroamerikai csaj megsokszorozódik ,a suli előterét elárasztja egy hullám,a suli dzsungelé válik.stb
-a főszereplök az afro csajon kivül még van két srác meg legaláb még egy csaj. + még ugye ott van még a pincében lévő srác.
-és ami a legfurcsább a tanárok és a többi diák olyan mint ha nem is vennék észre a változásokat.
-Nem tudom hol láttam: de abban biztos vagyok hogy nem a fox kids,jetix,nickelodeon,disney csatornákon ment.
-de legvalószínűbb csatornák amiken mehetett:TV2,RTL klub,Cartoon Network
-mindenképpen délután/suli idő után vagy pedig hétvégén ment.
Többre sajnos most nem emlékszem, de ha valami még eszembe jut meg irom válaszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!