Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok depressziós könyveket,...

Tudtok depressziós könyveket, filmeket vagy sorozatokat ajánlani?

Figyelt kérdés

2015. szept. 29. 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sorozat: The Leftovers
2015. szept. 29. 18:34
 2/11 homo ludensz ***** válasza:
0%
Megkérdezhetem hogy miért keresel ilyen témájú filmeket,könyveket? Depresszióssá szeretnél válni,vagy depressziós szerepre kértek fel amit hitelt érdemlően szeretnél eljátszani?
2015. szept. 29. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Heló!

Mary and Max.

2015. szept. 29. 18:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Már bocsánat de nem mindegy? Itt bármit lehet kérdezni és és ezt kérdeztem ennyi. Persze azzal nincs baj ha valaki vígjátékokat keres... Na mindegy.

Köszönöm a válaszokat :)

2015. szept. 29. 21:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Oké az előbb bunkó voltam. Nekem ez az érdeklődési köröm, ebben érzem otthon magam, ha bárkit érdekel amit erősen kétlek.
2015. szept. 29. 21:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Film:

Öngyilkosok szobája

Requiem egy álomért

(Szerzőket most nem tudok)Könyv:

Mielőtt elmegyek

Szerethetetlen

Pokoli báléjszakák

Ha maradnék

13 okom volt

Árnyalatnyi remény

Most ennyi jutott eszembe

+American Horror Story sokszor nyomasztó,főleg az első évadban Tate történéte

2015. szept. 29. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Öngyilkosok szobája

Tizenhárom (ez a film címe)

2015. szept. 30. 04:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2015. szept. 30. 15:50
 9/11 homo ludensz ***** válasza:
23%

Mi tagadás furcsa érdeklődési köröd van,de abban igazad van hogy itt bármit kérdezhetsz.

Remélem hogy soha nem kell átélned a komoly depressziósok mindennapjait.

2015. okt. 2. 09:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Miért furcsa? Őt ez érdekli, erre kíváncsi.Valaki az esőerdő közepén meztelen csigák után kutat az őserdőben, más az 50-es évektől napjainkig gyűjti a szórólapokat.

Ha valaki magából indul ki, ahogy ő reagál egy dologra, akkor számára lehet furcsa valami. De az attól még nem az. Ha valaki gyűlöli adepressziót, tleejs mrétékben negatív dologként kezeli, amivel foglalkzoni sem akar, nos igen, akkor számára az furcsa lehet, ha valaki pont ezt keresi. De mi van akkor ,ha z illető tlejesen másképp áll hozzá, számára ez a téma feltöltődés, mert olyat ad neki a depresszió köré írt művek sokasága, amin ő jól szórakozik, blee tud méyledni, és tlejesen máskép phat rá, mint arra, aki furcsának találja.

Kérdező, ajánlanékegy köynvet is: Johhny háborúja. Elég rövid. Egy, örökre az ágyhoz ragadt katonáról szól, aki majd mindenféle kapcsolatát leveszti a külvilággal. Szerintem illik ide.

2015. okt. 2. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!