Mit szóltok a Doktor új szónikus napszemüvegéhez?
Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 09:56
1/15 anonim válasza:
A 10. doktor regenerálódása után már nem néztem, sőt, a vele készült utolsó évadot sem, ott hagytam abba, hogy Rose hosszú kihagyás után ismét megjelenik.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem tudod, miket hagytál ki ;)
2015. szept. 29. 12:21
3/15 anonim válasza:
Végre valami újítás. Már nagyon gagyi volt, ahogy azzal a bottal hadonászott mindig.
4/15 A kérdező kommentje:
De nem gondolod, hogy egy túlságosan ikonikus tárgytól vált meg egy egyazerű hetkoznapi napszemuveg moatt?
2015. szept. 29. 15:43
5/15 anonim válasza:
Nem hétköznapi szemüveg miatt vált meg tőle.
Amúgy meg haladni kell a korral, nem szabad leragadni valaminél folyamatosan.
6/15 anonim válasza:
Én imádom. :)
Majdnem olyan menő, mint a csokornyakkendő. (Na jó, a csokornyakkendő utolérhetetlen.)
(Egyébként szerintem még nem mondott le a csavarhúzó hadonászásról...)
7/15 A kérdező kommentje:
Úgy ertem a hetkoznapit, hogy eddig a csavarhúzó az valamiben más valamiben extra volt amiért a rajongók tízezreket kidobtak. Most meg egy egyszerű napszemüveget csinált szónikussá amit 1500-ért megvehet bárki a boltban.
2015. szept. 29. 20:52
8/15 anonim válasza:
Amazonon 10 angol font a csavarhúzó.
9/15 anonim válasza:
Szerintem ultramenő :) a doki csavarhúzóját azért hiányolni fogom, de ez minenképp valami új!
A tizedik doki előtt és után is voltak őrült cuccai.... Amiket egyébként egyes oldalakon 3000ft értékben lehet kapni ;)
10/15 Gőte válasza:
Ha legalább valami használati tárgyból készítette volna, azt megértem. Így az eszköz sokkal kevésbbé praktikus, mint a csavarhúzó. Törékeny, kiforratlan, átmeneti megoldásnak a Skaro-n még jó, de hogy alapvető szonikus szerkezet legyen, az kissé túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!