Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmes főgonoszok? Nektek mi...

Filmes főgonoszok? Nektek mi róluk a véleményetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem sokat lehet hallani hogy ez a fóhős ennyire meg annyira jó de szerintem inkább a főgonoszé az érem mert ha nincs főgonosz akkor nincs főhős. Arra lenék kíváncsi hogy nektek kik úgymond a "legjobbak" vagyis akiknél megvan az hogy utálod mert ő mindent megtesz hogy utáltd ,aki a "legjobb" terveket szövi stb... és ki az akit nem tudtok utálni mert mondjuk sajnáljátok vagy megértitek hogy miért csinálja amit csinál.(Nehéz volt megfogalmazni.) Kérlek vegyétek komojan a kérdést. A válaszokat előre is köszönöm.

2015. szept. 29. 07:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem utálok filmes főgonoszt, vannak köztük érdekes, nem csak "gyilkolok a semmiért" karakterek :)

- Hannibal (Anthony Hopkins): szimpatikusnak tartottam, okos, udvarias

- Magneto: végeredményben csak "az övéit" védené a haláltól

- Azazel (Michael Fassbender, Hex-sorozat): bár gonosz, és leigázni készül a világot, nem bántja Cassie-t (pedig ellensége), sőt, nekem úgy tűnt, tényleg beleszeret

- Septimus herceg (Mark Strong, Stardust): a korona megszerzésére törekszik, ez a vágy hajtja őt, ám nem feltétlenül öl

- Dart Vader (SW): egyértelműen naiv áldozat, akik a körülmények kényszerítettek a gonosz szerepébe

...

2015. szept. 29. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
A Sötét Lovagban a Heath Ledger féle Joker a legjobb, nincs vita! :D
2015. szept. 29. 15:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Nekem a "kedvenc" főgonoszaim:

Joker. Az a kis ro**dék egyszerűen zseniális minden főgonosz tanulhatna tőle.

Vörös koponya. Ő önmagában nem durva de a képregényből kiderül hogy ő még Hitlernek is túl gonosz volt. Ez azért már teljesitmény.

Rébusz a régebbi Batmanből. Az az alak egyszerűen borzalmas.

Lord Szídiusz(nemtom hogyan írják).

Az igazi Mandarin a Vasember 3-ból. Az az alak egy lángelme de azért Rébusz és Joker sokkal jobb.

Akiket sajnálok valamiért vagy együtt érzek velük és ezért nem tudom őket utálni:

Loki. Én őt sajnálom. Eredetileg nem akart anyira rosszat Thornak csak ahogy ő is mondta egyenrangú akart lenni vele csak aztán jön az a kis incidens a jégoriásokkal. Amit ő csinált az nem azért volt hogy mindenkivel kiszúrjon hanem elkeseredetségében és dühében hü*lyeségeket csinált. Engem a Thor három beli tettei viszont nagyon felidegesítettek. Egyrészt örültem hogy nem halt meg másrészt meg dühös voltam amiért épp elkeztem volna kedvelni ezt a karaktert erre nem vág át mindenkit ismét ez a ro**dék.

Magnetó. Ő tényleg csak az ővéit akarja védeni és(teljesen jogosan)nem bízik az emberekben.

Ultron. Ezt a kataktert azért sajnálom mert sík hü*lye. Akit érdekel hogy mit kellett volna csinálnia az nézze meg az "Ahogy a Bosszúállók Ultron korának végzödnie kellett volna"-t.

Lord Vader.( Ezt már az egyik kommentelő kifejtette)

És még sorolhatnám szinte minden főgonoszt meg lehet érteni vagy lehet sajnálni egy bizonyos szinten.

2015. szept. 29. 20:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Kétarcot a régebbi Batman-ből elfelejtettem odaírni. Őt is sok mindenért lehet sajnálni.
2015. szept. 29. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Walter White a Breaking Bad-ből.
2015. szept. 30. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha már Breaking Bad, akkor Gus Fring. Szenzációs ahogy mozgatja a szálakat, soha nem tudni, hogy mit gondol, és mit fog tenni. És az életünkre vonatkozóan is tanulságos lehet, hogy a gyűlölködés (ami miatt odajárt az öregek otthonába gyötörni Hector-t) lett a veszte. Pedig különben esélyük nem lett volna a közelébe jutni, és kiiktatni.
2015. okt. 5. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!