A CSI: Miami helyszínelők 8. évadját mikortól fogja adni az RTL Klub vagy a Viasat 3?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 16:35
1/4 anonim válasza:
Válaszoltam már egyszer egy ilyen kérdésre tehát a keresőt is kéne használni! Az RTL klub nagyon soká, mert le van maradva a Viasat valószínűleg akkor fogja adni, amikor lemegy a CSI:Las Vegasi Helyszínelők új évadja, ami most kezdődik majd csütörtöktől ott nem tudom hanyadik évad lesz, mert mióta Grissom kiszállt én nem nézzem valószínű olyan szeptember környékén!
2/4 A kérdező kommentje:
Használtam a keresőt, de a 8. évadra vonatkozóan nem találtam infót (vagy én vagyok vak).
Azért köszönöm a választ, bár a hangnemedre tudnék mit mondani...
2010. márc. 15. 14:09
3/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
Szia! Első válaszoló vagyok akkor nem tudom, h a kereső miért nem dobta ki ezt a találatot! Nem akartalak megbántani!
4/4 A kérdező kommentje:
Semmi gond. További szép napot! :)
2010. márc. 16. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!