Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ezt a horror filmet keresem....

Ezt a horror filmet keresem. Ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Régen láttam már, NAGYON régen! Kicsi voltam (kb. 7 éves) és ez volt az első horror amit random megnéztem a tévében véletlenül... Egy fekete hajú csaj van benne akit befalazott egy bácsi mert el akarta hagyni a csaj egy pasiért, a pasinak levágta a fejét... Aztán nem tudom hogyan, de ez a csaj megtalálta magát a falban, és a pasi ketté akarta vágni a csajt, de végül a fickó lett kettévágva...

Ha már itt tartunk, volt egy másik horror is ami érdekelne... Ezt is kb ugyanakkor láttam! XD Egy hullámvasút sínjére ráesett a kamera és emiatt megállt a hullámvasút és leestek róla emberek, egy csaj meg ezt megálmodta és még időben leszállhatott. És 2 lány elégett a szoláriumban mert az üdítőjülből a lé ráfolyt a gépre meg leesett valami gerenda... Aki tudja a címeket annak előre is köszi! :D

2015. szept. 25. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:

A második: Végső állomás 3

[link]

2015. szept. 25. 20:34
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi ^^
2015. szept. 26. 10:38
 3/3 anonim válasza:
a végső állomást kb én is ilyen 6-7 évesen néztem,elég durva volt akkor :DDD ha majd járok szoliba,akkor is csak állósba xd ez valahogy megmaradt bennem
2015. szept. 26. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!