Ezt a horror filmet keresem. Ismeri valaki?
Régen láttam már, NAGYON régen! Kicsi voltam (kb. 7 éves) és ez volt az első horror amit random megnéztem a tévében véletlenül... Egy fekete hajú csaj van benne akit befalazott egy bácsi mert el akarta hagyni a csaj egy pasiért, a pasinak levágta a fejét... Aztán nem tudom hogyan, de ez a csaj megtalálta magát a falban, és a pasi ketté akarta vágni a csajt, de végül a fickó lett kettévágva...
Ha már itt tartunk, volt egy másik horror is ami érdekelne... Ezt is kb ugyanakkor láttam! XD Egy hullámvasút sínjére ráesett a kamera és emiatt megállt a hullámvasút és leestek róla emberek, egy csaj meg ezt megálmodta és még időben leszállhatott. És 2 lány elégett a szoláriumban mert az üdítőjülből a lé ráfolyt a gépre meg leesett valami gerenda... Aki tudja a címeket annak előre is köszi! :D
A második: Végső állomás 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!