Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film? (Horror)

Melyik ez a film? (Horror)

Figyelt kérdés
NAgyon régóta keresek egy filmet de nem találom. Kb 5-9 éves lehettem mikor láttam (most 17 vagyok). A film elején a férfi egy hajóról álmodik ami zátonyra futott és a vízben egy sellőt(igen,azt:D) lát és valamilyen víz alatti nagy kaput. Felébred, a feleségével elmegy hajókázni, és zátonyra futnak. Kijutnak a vízből,és valami fura városban találják magukat ahonnan eltunt majdnem minden ember, van ott egy hapsi aki elkapja őket és élve lenyúzza az emberek bőrét,az övükét nem, aztán a hapsi eljut valami terembe ahol van egy nagy kor alaku lyuk ami a vízbe vezet, oda fellógagják meztelenül a feleségét, és valami istenség vagy mi leharapja, és van egy csaj is tolószékben, aki pedig félig polip deréktól lefele, és a testvére vagy mi a srácnak. Tudom kicsit fura de sehol mem találom és megöl a kivancsisag. A Motel kozeleben neztuk idoben, szoval nsgyjabol egy idoben jelenhettek meg talán. Koszonom elore is!

2015. szept. 25. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Dagon

[link]

2015. szept. 25. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!