Ki szereti a Merlin Kalandjai sorozatot?
Figyelt kérdés
Mi tetszett, esetleg nem tetszett nektek benne ? A környezetemben kivel elbeszélgetnem róla :) Nekem pl. a befejezés egyáltalán nem tetszett. Karakterek közül kit szerettek?2015. szept. 24. 17:00
1/5 anonim válasza:
én, de régen csak a tv-ben láttam részeket össze-vissza és nemrég kezdtem el nézni az elejétől
a 2. évadnál tartok még csak, de imádom
2/5 anonim válasza:
én az utolsó évadot nem szerettem, a befejezést végképp nem
illetve még Arthur és Gwen erőltetett szerelme se tetszett
a kedvenc karakterem a jó öreg Emrys :D
3/5 A kérdező kommentje:
én is a Tv-ben láttam pár részt, aztán megnéztem az internet elejétől a végéig. és nagyon nagyon imádom :D a befejezésnél bőgtem.... nagyon nem tetszik. Ti mit gondoltok Kilgaráról? Szerintem kicsit undok, vagy inább aljas, mert amíg Merlin nem vette az uralma alá, csak rombolt, embereket ölt meg ilyenek. és nem tudom miért nem ő vigyázott Aithusa-ra.
2015. szept. 25. 14:11
4/5 anonim válasza:
engem mindkét sárkány hidegen hagyott, sok szerepük nem volt, rosszul voltak animálva
egyedül az volt menő, mikor Merlin sárkánynyelven ordibált :D
5/5 A kérdező kommentje:
Igen az nekem nagyon tetszett, ahogyan ordibált :D Egy csomószor visszatekertem azokat a részeket ahol hívta Kilgara-t :)
2015. szept. 25. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!