Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legdurvább horror...

Melyik a legdurvább horror amit valaha láttok? Többet is írhattok, a lényeg, hogy ilyesztő legyen

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Félni, ijedezni már nem szoktam a horroroktól, mert túl sokat láttam. Talán az Insidious első részét tudnám mondani, illetve a számomra örök klasszikus Borzalmak városát (Salem's Lot), Tobe Hooper rendezésében.

Ami engem kiakaszt, az a kínzások naturális bemutatása. Miike filmeji ilyenek, illetve a Cannibal Holocaust még mindig megállja a helyét, Vagy Lucio Fulci munkái.

2015. szept. 24. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:

NEm horror hanem krimi, de az undor garantált:

Hetedik

2015. szept. 24. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Az egyetlen horror, ami már nekem is sok, nem bírók, az a Végső állomás-filmek, de az nem rémísztő, hanem nagyon durván véres!

Rémísztő, undorító filmből hirtelen csak 2 jut eszembe: Silent Hill - A halott város, ez mindenképp, illetve még valamennyire a Halottasház.

Hallottam még egy filmről, A fertőzött, de azt nem találom sehol sem a neten!

2015. szept. 24. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:

PARANORMAL ACTIVITY 1-4(5. még nem magyar)

Én elsírtam magam,annyira megijedtem!

12/L

2015. okt. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!