Kb.40 éves rajzfilm címét keresem. Gyerekkoromból rémlik. Ismeri valaki?
Arra emlékszem, hogy volt egy gyerek, talán suszterinas, vagy borbélyinas. Valamilyen inas volt, azt hiszem. Lehet, hogy nagy fülei voltak, de nem biztos, de ki tudta húzni a fülcimpáit nagyra , mintha gumiból lenne, és belepakolni a szerszámait a fülébe. Belepakolta, elengedte a fülcimpáját, és az visszatért eredeti
méretére, és nem látszódott rajta semmi. Ez az inasgyerek elment kiszabadítani valakit, vagy őt ejtették foglyul (rémlik talán egy kastély?), és akkor a fülébe rejtett szerszámok segítségével szabadult(ak) ki. Mi ez a mese? Egyáltalán létezik, vagy álmodtam, képzeltem? Akárkitől kérdeztem eddig a korosztályomból, senkinek sem rémlik hasonló sem. Bármilyen pozitív visszajelzésnek örülnék.
Kösz a tippet, de nem. A kockásfülű nyulat ismerem, ő a füleivel propellerezve repkedett, és a "mai" korban játszódott. Amit én kérdezek, abban embergyerek volt, a már említett "kihúzható" füllel, és a múltban történt. Azt hiszem egy várból, talán egy gonosz király, vagy varázsló fogságából menekült(ek) meg a fülébe rejtett eszközökkel.
Mindenesetre az emlékeimben valahogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!