Szerintetek melyik a legviccesebb film amit valaha láttatok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 20:00
1/28 anonim válasza:
kaptá1,rózsaszín párduc 1/2, és a többit íg nemtudom
tudom a kaptár1 nem illik a másikhoz de mikor barátnőm meggyőzött minket hogy nézzük meg mert nagyon jó.. hát pff .végignevettem az egészet annyira rossz volt
3/28 anonim válasza:
horrora akadva sorozat,haláli fegyver,csupasz pisztoly 1-2-3,nagy durranás 1-2,jay és néma bob visszavág,
4/28 anonim válasza:
A gyilkos felvonó és ez komoly!!!!
5/28 anonim válasza:
21:40 voltam
itt egy link: [link]
6/28 anonim válasza:
jó a liftes film,majd nézd meg a Csontrabló,A Mamut, meg a Dinocroc filmeket is... :)
7/28 anonim válasza:
STAN HELSING c.film.Nekem eddig humor kategóriába ez jött be a legjobban favorittá vált.Mindenkinek ajánlom ezt a remek kis horror paródiát.
8/28 anonim válasza:
Pofa be!,Csont hülye,Rózsaszinpárduc 2,Esti mesék(Gülüke XD)
9/28 anonim válasza:
Most hirtelen két film jutott eszembe, amit szó szerint végig röhögtem, a Pofa be!, és a Furcsa pár 2. Szinte minden mondat poén.
Ha sokat akarsz nevetni, ajánlom még a Family Guy-t, félelmetes mennyi poén van benne, és ha valami, akkor az igazán színvonalas kritikája a mostani hülye világnak.
10/28 anonim válasza:
Pofa be!, Shop-stop 1,2, Shop-show, Dogma, Jay és néma Bob visszavág, A rózsaszín párduc, Horrorra akava 1-4, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!