Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szulejmán c. sorozat hogy...

A Szulejmán c. sorozat hogy ér véget?

Figyelt kérdés
mi lesz a fontosabb szereplőkkel a végén? (Hürrem,Szulejmán, Mahidevran,Ibrahim, Hatice,a hercegek,Sümbül,Nigar,stb.)
2015. szept. 19. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, nem mindenkinek lesz szép vége.

Hürrem ha jól tudom betegségben meghal, persze Szulejmán vele van, ő pár évvel később hal meg, addig az egyetlen boldogsága Mihrimah szultána, olyan neki mint Hürrem.

Szulejmán a sorozat legutolsó részében hal meg (ki gondolta volna!? :D) és Szelim lesz a trónörökös (Musztafát Szulejmán fogja megölteni, Mehmettel nem tudom hogy mi lesz, de valószínű h valakik elteszik láb alól).

Mahidevran túléli még Szulejmánt is ha jól tudom, (ez már nem a sorozat, hanem ahogyan igazából történt) szegényen hal meg, jóval Szulejmán halála után.

Ibrahimot kivégeztetik, a török sorozat szerint a 82. részben, kb december-januárban lesz majd a tv-ben.

Hatice pedig ezután öngyilkos lesz.

Remélem senkit sem hagytam ki :D

2015. okt. 30. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Semmit nem hagytál ki:)

Igazából Hatice a bánat miatt lett öngyilkos.A sorozatban nincs benne,de az uralkodó megölette Ibrahim és Hatice gyerekeit hogy ne maradjon Ibrahimnak utódja.

2015. dec. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!