Milyen filmet nézzek ma este?
Figyelt kérdés
Egyedül leszek, nincs semmi program és mivel már nagyon régen néztem normális filmet, arra jutottam, hogy filmet fogok nézni. Csak nem tudom, hogy mit.
Olyanra gondoltam ami nyugodt, laza, de mégis van valami mondanivalója. Szeretem a motiváló filmeket, a drámákat, életrajzi filmeket és amelyek megváltoztatják egy kicsit az ember gondolkodását. De végülis az sem baj ha csak úgy van.. :D Szeretem a tanyákon, kisvárosokban játszódó filmeket, lehetőleg fiatal vagy gyerek színészekkel. Ha lehet ne legyen több 10-15 évesnél, maximum akkor ha a képminőség jó :)
Ha mégsem felel meg ezeknek a feltételeknek mondhattok mást ami még jó lehet. Persze azok is legyenek azért lazábbak.
Köszönöm! :)
18/L
2015. szept. 18. 18:32
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!