Miért érzem magam rosszul, amiért vége lett a sorozatnak?
A született feleségeket néztem gépen (nem tévében), vagyis én adagoltam magamnak a részeket, évadokat, de amikor vége lett tökre depressziós hangulatba kerültem, nem ez az első eset sorozatoknál. Más is van így ilyenkor?
25/f
Persze. Amikor a sorozatot/telnovellát/ szappanoperát nézed akkora karakterekkel éled a minden napjaikat. Benne vagy az életükben, tök személyes dolgokat tudsz meg róluk.
A barátok, családtagok állnak az emberhez ennyire közel .
Ha hozzád közel álló személy elutazik hosszú időre, akkor mindenki szomorú, valami ilyesmi mikor egy sorozat véget ér.
Meg van adva minden nemnek, hogy mit nézhet és mit nem? :)
Vagyis férfiként trónok harcát, spartacust, cobra 11-et meg focit kellene néznem? :) Van ilyen előírás valahol?
Néztem, mert tetszett, különösen egy karakter, egy színész, és a mindennapi életről szóló drámát akartan nézni. És nem voltam egyedül, elég sok férfi nézte még, ha erre rákeresek neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!