Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A trónok harcában miért van...

A trónok harcában miért van ilyen sok kemény kötésű férfi?

Figyelt kérdés

A magas, izmos karakterekre gondolok (Hegy, Khal Drogo, Véreb, stb.)

Van vmi szerepe? Mert például a Hegy utolsó színészét rendesen kiválasztottak (mert egy óriási erőemelő).

2015. szept. 17. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz, két földrészről összeszedni ennyi markos legényt nem is olyan nagy kunszt. Az általad említettekből ketten ugyebár egy testvérpár, hasonló génekkel, így nem csoda, hogy mindketten nagyra nőttek. Egyébként hiszed vagy sem, ez az utolsó Hegy a háromból a legalacsonyabb.
2015. szept. 17. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Az író a könyvben ilyennek formálta meg ezeket a karaktereket. ezért a sorozatban is izmos színészeket válogattak.
2015. szept. 17. 13:11
 3/6 A kérdező kommentje:
A többi sorozathoz képest jelentősen sok van.
2015. szept. 17. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel egy olyan világban élnek, amit kb. a háborúzás tart életben, így szinte az összes fiúgyerek arról álmodozik,hogy lovag legyen és ehhez erősnek és/vagy gazdagnak kell lennie. Akik nem gazdagok,azoknak dolgozik kell és harcolni tanulni,hogy keménykötésű, erős legények legyenek és egy Lord szolgálatába állhassanak.

Stb. stb. plusz a gének.

A kivételesen keménykötésű hús- és izomtornyok, azok az említett Gregor és Sandor Clegane, és Drogo mellett Jon Umber és valszeg Robert Baratheon ha nem hízott volna el.

1.válaszoló: Gregor a könyvben majdnem 2,5 méter, szal inkább a legmagasabb, mintsem a legalacsonyabb. Az más kérdés,h a színész mekkora.

2015. szept. 17. 17:32
 5/6 A kérdező kommentje:
A filmben is ő a legmagasabb, ha jól tudom.
2015. szept. 17. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es. Tudom, hogy a Hegy a legnagyobb a filmben. Arra reflektáltam, hogy a kérdező írta, milyen jó színészt választottak a szerepre. Viszont az őt játszó színészek közül az aktuális a legalacsonyabb. Csupán érdekességnek szántam.
2015. szept. 18. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!