Mi lehet ennek a posztapokaliptikus, szörnyes filmnek a címe?
Sziasztok! Van egy film, amit egyszer láttam, néhány dologra emlékszem belőle, kicsit homályosan:
- a film egy széthullóban lévő világban játszódik (kb. a Mad Max 1 és a Zombieland között), ahol a maradék emberek valamilyen szörnyektől akarják megvédeni magukat (nem emlékszem már, hogy zombik, vámpírok, vagy mutánsok)
- a szörnyek éjszaka támadnak, és sötét helyeken bújnak meg
- van egy csapat ember, köztük egy feka, egy szőke nő (ők a film elején épp járőröznek), egy idősebb nő, egy anya meg a kislánya, akiknek van egy nagy járművűk, és ebben útnak indulnak megkeresni a szörnyeket okozó vírus ellenszerét
- hozzájuk csapódik egy férfi főhős, aki amnéziás
- van egy ellenséges banda, akik fosztogatni próbálnak. A film végén kiderül, hogy a főhős az ő vezetőjük volt korábban
- azt hiszem a végén a kislányról (vagy a főhősről, de a kettő közül valamelyikről) kiderül, hogy az ő vére az ellenszer.
- mintha olyasmi is lenne benne, hogy megpróbálják beadni valakinek az ellenszert, de nem működik
- azt hiszem olyan is van benne, hogy az ellenséges bandának eredetileg két vezetője volt, de az egyik bezárta a másikat egy szörnyekkel teli alagútba
- szerintem újabb film, 2005 utáni, az is lehet, hogy idei vagy tavalyi
- a film nem a Daybreakers, bár sok a hasonlóság
Előre is köszi!
Heló!
Nem lehet, hogy pár filmet keversz? Mert például a Legenda vagyok-ra ezek közül illik néhány aa fentiek közül.
Szerintem ez a Kaptár utolsó része:
A kaptár: Megtorlás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!