Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki találta ki ezt a rajzfilm...

Ki találta ki ezt a rajzfilm sorozatot? Miért csak 6. Karikás és nektek mi róla a véleményetek?

Figyelt kérdés
Az Én kicsi pónim varázslatos barátságról van szó. A hugai nézik és sok részt én is láttam és vilt olyan jelenet amikor én megijedtem nemhogy egy 6 éves pl. már rögtön az első évad 1. és 2. része. Meg ottvan még az a két rész is amikor Twilayt(nemtom hogy írják)élmegy az emberek világába. Én abbol csak az1. részt láttam és tobbször is frászt kaptam tőle. A yutubon rákerestem és kidobta hogy "Kings Ombra gonosszá válásának története" és "A kristálybirodalom bukása" megnéztem ezeket mert még a kristályos volt a legnézhetöbb és ami azokban történt inkább illett volna egy 16 karikás élőszereplős filmbe és még tudnék példákat mondani! Ameik rész pedig nem horror az olyan unalmas hogy elalszol tőle. A másik a szereplők amiknek a többségének nincs egyénisége. Szerintem 3 rendesen megcsinált szereplő van benne: Ranbo Das, Luna és Diszkorp(asszem így írják őket) . A harmadik bajom vele a grafika ami kritikán aluli! Nem igaz hogy minden kis álatot megy todnak rendesen csinálni a pónikat meg amikről a mese szól ijen szórnyen snimálják meg. A horror részekhez elfelejtettem odaírni azt a részt amikor az a lila póni megissza azt a fehér löttxöt és halucinálni kezd. Arra lennék kíváncsi hogy nektek mi a véleményetek tóla,szerintetek meik volt a legelfogadhatóbb karakter és meik a legrosszabb és hogy amit leírtam menyire találó. Egyenlőre ennyi, még tudnék róla írni egy s mást de már ez is hosszabb lett annál mint amit terveztem(a helyesírási hibákért elnézést).

2015. szept. 16. 19:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam: hugaim.:)
2015. szept. 16. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
54%

Volt ennél durvább is régen. Jóval, jóval durvább. Csak akkor még senki nem picsogott ilyenek miatt. Minőségre pedig, manapság ennél csak sokkal rosszabbakat gyártanak, ez még átlag felüli. Még régen megnéztem a sorozat jó részét, amikor még "nagy divat" volt. Szerintem teljesen elfogadható, elég jól elkészített darab.

És elnézés ellenére is ajánlom a szótárt.

2015. szept. 16. 20:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen a régi sem volt sokkal jobb de arra már alig emlégszem és ott legalább ló alakja volt a póniknak. A helyesírásért pedig elnézést diszgráfiás vagyok és telefonról írok.
2015. szept. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!