Letöltöttem 1 filmet de nem tudom megnyitni, valami megoldás? (többi lent)
Figyelt kérdés
Letöltöttem 1 filmet ami izoba van rakva nos a Deamon Toolssal és Power Isoval megnyitom bead 2db. mappát (AUDIO_TS, VIDEO_TS) és kész nem tudok mit kezdeni velük. Ebben tudnátok segíteni?2015. szept. 16. 18:56
1/10 anonim válasza:
DVD formátum. A lejátszóprogramban a DVD megnyitása/lejátszása opciót válaszd.
2/10 A kérdező kommentje:
Kicsit részleteznéd ezt? Illetve milyen videólejátszót ajánlasz?
2015. szept. 17. 09:43
3/10 anonim válasza:
VLC player.
Ctrl + F.
Kiválasztod a VIDEO_TS mappát és megnyitod.
4/10 A kérdező kommentje:
Megnyitom de azt mutatja, hogy üres a mappa pedig nem.
2015. szept. 19. 13:41
5/10 anonim válasza:
Nem kell belépni a VIDEO_TS mappába csak jelöld ki és aztán kattints a jobb alsó sarokban a "Select folder"-re.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem a windows 10-es VLC van (csak azt engedte letölteni) és ott nincs ilyen. Mappával nem tudok mit kezdeni mert nem engedi húzni. [link]
2015. szept. 20. 09:55
7/10 anonim válasza:
Azt próbáltad már, hogy kijelölöd a VIDEO_TS-t aztán jobb oldalt a "play folder"-re kattintasz?
8/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam már mindent de nem megy, esetleg tudnál valami mást ajánlani amivel letudnám játszani?
2015. szept. 20. 15:10
9/10 anonim válasza:
Miután elindítottad jobb klikk középen, válaszd ki az
"Open Blue-Ray/DVD"-t és aztán a VIDEO_TS mappát.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sikerült lejátszanom! Megy a zöld!
2015. szept. 20. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!