A Teen Wolf c. filmben milyen fajok, lények jelennek meg még?
Igen, Lydia banshee <3
És igen, Kira róka. Hát, ott a pokolkutya, darach, nogitsune (nem tudom, az mi pontosan, szóval lehet a nogitsune nem jó), illetve a kiméra (az talán ide sorolható). Asszem ennyi.
"A Banshee a való életben is több legendában megtalálható, csakúgy, mint az összes Teen Wolf mitológiában megtalálható természetfeletti lény. A Banshee jelentése sikoltó hölgy.
A sorozatban Lydia bír ilyen képességekkel (majd a 3. évadban egy elmegyógyintézetben kelet lány). Ezzel a képességével kiderít fontos információkat, a suttogás, amit hall elmond neki dolgokat. Megérzi, ha valakinek a halála közeleg."
Nah de én azt is hozzá tenném hogy nem csak azt érzi meg hogy valaki meghal, hanem (csúnyán kifejezve) ő egy halottdetektor.Akaratlanul is halottakat talál.
Lydia-banshee aki megérzi a mások halálát
Scott, ikrek, isaac, malia, liam ....-vérfarkas
Kira-sötet kitsune(remélem hogy jól irtam le
Jó sok kiméra ;)
Parrish-ő valami tűz cuclika ( szerintem főnixhez hasonló )
Jackson egy kanima
Asszem ennyi...
Ja tenyleg ! Amikor lydia😍 Az uccsó részben utána nézett a könyvben
Am mind a ketten a halál hírnökei 😍😘❤
Hát ugye:
Scott, Isaac, Liam, Derek, Erica, Boyd, Ethan, Aiden, Deucalion... vérfarkasok (jók)
Lydia és Meredith bansheek vagyis megérzik ha valaki meghal(hát végülis ők is jók)
Malia werecoyote vagyis "vérprérifarkas" ami magyarul elég hülyén hangzik 😂 és amúgy tök ugyanolyan mint a vérfarkasok(jó)
Jackson kanima ami ugye vérfarkasnak indul de valami lelki dolog miatt nem az lett. Jackson azért lett gyík mert ez a belső személyiségét tükrözi (rossz)
Vannak wendigok amik emberi testrészekből belső szervekből táplálkoznak (rosszak)
Deaton és a testvére druidák vagyis tanácsadók. Minden alfának van egy tanácsadója ezek a druidák (jók)
Jennifer egy rossz druida vagyis darach. A Nemeton vonzotta Beacon Hillsbe a 3. évad első felében. Emberi véráldozatokat mutatott be. (Rossz)
Deucalion az alfák alfája a "démon farkas" aki igazábol olyan mint egy sima alfa csak egy kicsit erősebb. (Igazábol se nem jó se nem rossz szóval olyan semleges)
Kate egy vérjaguár akinek a "szolgálatában" vannak a bezerkerek (rossz)
Bezerkereket Kate irányítja sok embert megölnek de nagyon nehéz őket megölni. Kate több emberből csinált bezerkert(pl.: Scott) csak akkor lehet visszaváltoztatni emberré ha elválasztod az emberi énjét az állatitól (rossz)
Theo, Tracy, Corey, Hayden, Lucas meg még sokan... Chimerák. Vagyis a Doktorok több lényből "rakták össze" őket (pl.:Theo->vérfarkas+prérifarkas, Tracy->kanima+holló) az összes Theot kivéve "failier" vagyis nem sikerültek és mindet megölik a doktorok de az 5. évad 10. részének a végén feléleszti őket (semleges de inkább rossz)
Doktorok akikről igazából még nem tudunk sokat csak annyit hogy valamikor emberek voltak (tudósok) de most már inkább természetfelettiek.
Remélem segítettem 😊
Scott - vérfarkas, Igaz Alfa (nem kell senkitől elvennie az erejét, hogy Alfává váljon, még nem ölt meg senkit)
Derek - 1.évadban Béta, 2.évadtól Alfa
Ennis, Kali, Ethan, Aiden - Alfa falka tagjai
Deucalion - Démon Farkas, Alfák Alfája
Liam, Malia, Isaac, Boyd, Erica, Peter(4.évadig) - vérfarkas, Béta
Lydia - banshee (Sikoltó Nő, megérzi, ha valaki körülötte meg fog halni, ilyenkor sikít. Továbbá olyan hangokat hall, amiket senki más nem, ezek segítségével halottakat, vagy majdnem halottakat (értsd: meg fog halni) talál.)
Jackson (1-2.évad) - Kanima (gyíkszerű lény)
Kira, Noshiko - Kitsune (jó róka)
Deaton (Alen) - druida, Talia küldöttje volt, most Scotté.
Marin Morrell - druida, azt hiszem, Deucalion küldöttje
Argent, Calavera család - vérfarkas-vadászok
Kate(4.évad) - La Loba (Csontos Nő), vérjaguár
Parrish - Pokolkutya
Chimerak - most nem tudom felsorolni, 2 - t jegyeztem meg, Haydent és Theot.
+ még van egy természetfeletti, a Gévaudani Fenevad, még nem tudom, ki ő.
Remélem, mindenkit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!