Mi a film címe? A többi a leírásban!
Egy a 90's években az HBO-n évente párszor leadott film címét keresem.
Kategória sci-fi.
Nagyon minimális szösszenetekre emlékszem csak. A lényeg hogy xy szándékkal idegenek szivárogtak be közénk "napjainkban", valódi testük sérülékeny mivolta miatt emberi alakban (vagy elme cserével, vagy klón másolatokban, vagy cyborg testekben) tanulmányoztak bennünket. Ha ez még segíthet nagy nehezen fel-fel villan ebből a filmből egy jelenet amit nagy nehezen kikukáztam cím vagy egyéb adat nélkül google-ból, imgurra feltöltöttem:
- [link]
Viszont ez a kép sem 100%, csak annyi rémlett hogy mintha Eric Allan Kramer alakította volna fiatalon az egyik idegent hawaii mintás ingben.
Az idegenek valódi testei alienhez hasonló rovarszerűek voltak, többnyire hatalmas átlátszó "hibernáló" kamrákban csicsikázva. Remélem elég segítséget adtam az első komoly megfejtőnek. A választ előre is nagyon köszönöm. Egy laza 15-18 éves álmom válna valóra ha újra láthatnám, még akkor is ha mai szemmel hatalmas blőd ZS kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!