Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Supernatural és The 100...

Supernatural és The 100 rajongók! Tudnátok segíteni? Sürgős! (Lent)

Figyelt kérdés
Médián azt a feladatot kaptuk, hogy egy filmből/sorozatból be kell mutatnunk egy 2-5 perces részletet, ami mondhatni elgondolkodtató, és azok is felfogják, akik nem ismerik a filmet. Mivel nekem ezek a kedvenceim, ezért arra gondoltam, hogy valamelyik sorozatból mutatok be egy részletet. A Supernaturalból még csak 6 évadot láttam, a The 100-t meg végig, de ahhoz újra kellene néznem elejétől mindkét sorozatot, hogy ki tudjam választani a legjobb, legelgondolkodtatóbb 5 percet.. Jövő hét péntekre kell, de nem tudok addig 8 évadot végignézni. Szerintetek melyik részletet válasszam, és melyik sorozatból?

2015. szept. 12. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem mindenképp az első évadból mutass be részletet

egy olyat ami neked nagyon tetszett, a sorozatra is jellemző és be is mutatja, de nem is spoiler (szóval semmi nagyon fontosat ne árulj el előre)

én is szeretem mind a 2-t, de talán inkább a the 100-t választanám

egyrészt az kevésbé ismert és így talán érdekesebb, másrészt abban bőven vannak elgondolkodtató részek már az elején is

gondolom ezt nem kell részleteznem :D

2015. szept. 12. 21:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. :)

Valószínűleg a The 100-t választom, mert az sokkal rövidebb, szóval könnyebben ki tudok választani egy részt. Csak attól félek, hogy a többiek nem fogják megérteni, hogy miről van szó, mert nem ismerik a sorozatot, és nem tudják, hogy miről szól. Meg most kiderült, hogy maximum 4 perc lehet... Szóval elég nehéz lesz kiválasztani egy részt. :/

2015. szept. 12. 21:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Na, sikerült kiválasztanom 8 részt. Hatot a Supernaturalból, egyet a The 100-ból, és egyet egy másik sorozatból. Már csak ki kell választanom, hogy ezek közül melyik részt mutassam be órán.. :D
2015. szept. 13. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!