Melyik ez az igaz történeten alapuló film?
Igaz történeten alapszik.
Van két lány, a szüleik a cirkuszban dolgoznak; mivel vmi turnéjuk van ezért lepasszolják őket egy idegbeteg nőnek egymillió gyerekkel. A nő elaő alkalommal amikor késik a szülők által ígért fizu meg akarja verni mindkét lányt de mivel a kissebbnek vmi betegsége van a lábával a nagy kérte helyette a verést.
Onnantól kezdve notóriusan verte a nagyobb lányt a végén bezárta a pincébe és a kölykök a szomszédok gyerekeit is áthívták és a nagylány húgát kivéve mindenki verte a lányt.
A lány belehalt végül a sérüléseibe.
Talán, bár ezek a lányok árvák tudtommal:
A szomszéd lány (2007)
Megtaláltam, "An American Crime" a címe, de amit írtatok az is Sylvia kínzásán alapszik. A Ti általatok írt film előzetesét megnéztem, holnap megnézem az egész filmet.
Szörnyű amúgy az eset és az is hogy ilyen megtörténhet a világon :/
Köszi a válaszokat!
Az "An American Crime" tényszerűbb valósághűbb.
A "Szomszéd Lány" nyomasztóbb, horrorisztikusabb.
Amúgy mindkét film jó, nekem a szomszéd lány féle változat jobban tetszett.
Meg akartam nézni a szomszéd lányt, de csak angolul találtam meg. Beszélek amgolul, de a filmben nem szoktam megérteni. A felirat olvasása meg zavar, lassabban olvasok plusz nem a filmet nézem, hanem a feliratot olvasom. Lehet sutának nevezni ezért, ez van :/
Mindegy, megpróbálkozom az angol verzióval.
Amúgy zavaró mert a szomszéd làny angol címe két film, az egyik az amiről beszélünk, a másik a szüzet szüntess. Nem értem miért kell két filmnek ugyanazt a címet adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!