Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Sherlock elgondolkodtató...

A Sherlock elgondolkodtató sorozat?

Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen. Általában elég nagy türelem kell ahhoz hogy megértsd Sherlock honnan tud mindent csak rá nézés alapján. De ha úgy érted hogy érzelmileg akkor engem még nem nagyon gondolkodtatott el még úgy.

Nagyon ajánlom! Bátran elkezdheted. :)

2015. szept. 5. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Abszolút elgondolkodtató.Megnézel egy részt,aztán először az a tipikus:mivan?Aztán meg el van cseszve az egész napod,mert másra se nagyon tudsz gondolni,folyton a megnézett rész jár a fejedbe.De én is nagyon ajánlom,zseniális sorozat a legjobb színészekkel.Ha elgondolkodtató sorozatot keresel már meg is találtad.Ha nem,akkor is megtaláltad a legjobbat.
2015. szept. 25. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a Sherlockot, a színészeit, de őszintén szólva nem tartom elgondolkodtatónak.
2016. jan. 1. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy ezt elgondolkodtatság-e de: a legjobb barátnőmmel 3-4 órát gondolkodtunk teóriákon. Nem azért mert muszáj volt, hanem mert élveztük 😁
2016. jan. 5. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!