The 100 nézők! Szerintetek Clarke és Bellamy összejön a 3. évadban?
szerintem nem, Clarke-ot leszbi irányba terelik nagyon
nem is szeretném, én Raven+Bellamynak szurkolok
Jason Rothenberg nagyon nem akarja még hogy összejöjjenek. Szeretné, ha többen néznék a sorozatot, ezért egyelőre próbálnak minél merészebbek lenni a sorozatban, tehát biszexuális és meleg kapcsolatokat belevinni, fő karaktereket megölni. Most inkább ezen van a hangsúly. A csatorna (cw) még nem vitt olyan sorozatot, amiben a főszereplő (itt Clarke) nem lett volna hetero, szóval most egy ideig biztosan a Clexa (Clarke + Lexa) kapcsolatot fogják erőltetni (azért is, hogy több néző legyen és azért is hogy újdonságnak számítson a sorozat). Rothenbergnek ez az első sorozata és nagyon szerette volna, ha a történet, a történetszálak, a karakterek, a történelmi vonatkozások, a karakter- és kapcsolatfejlődés ragadná meg a nézők és kritikusok figyelmét, de amikor megjelent az első évad a legtöbb ember az interneten Bellamy és Clarke kapcsolatáról érdeklődött (ami egyébként teljesen normális reakció. Minden sorozatnál az internet a kapcsolatokat kezdi el boncolgatni). Jason ezért is ellenzi annyira és húzza a Bellarke (Bellamy + Clarke) beteljesülését a sorozatban. Mindig azzal indokolja, hogy a sorozat nem a szerelmi szálakról szól (persze elég hülyeség, mert ott van például Linctavia, Flarke, Clexa, Kabby és ezek mind siettetett ki nem dolgozott kapcsolatok voltak). Jason úgy gondolja, hogy ha az internet attól zeng hogy Bellarke így és Bellarke úgy, akkor már kevesebbnek fog tűnni a sorozat (már maga tinidráma címke is kiakasztotta). Azt nem veszi észre, hogy attól függetlenül, hogy egy sorozat mennyire komoly és mennyire jó, attól az internet mindig a párosításokon csámcsog. Ettől még ugyanúgy komolyan veszik. Azért is szomorú még, hogy ennyire ellenzi ezt, mert Bellamy és Clarke párosa az egyik legjobb kapcsolat a televízióban. Gyűlölettől, tiszteleten, barátságon és közös vezetésen át jutott el a mostani feltétlen bizalomig. Nagyon is figyelemre méltó kapcsolat.
Szóval nem. A harmadik évadban biztos nem jönnek össze. De szerintem, ha rendelnek be új évadokat és Jason nem lesz egy ignoráns idióta, akkor az utolsó részekben már biztos együtt lesznek.
Á, engem egyáltalán nem zavar a leszbikus szál, mivel hát.. normális vagyok és nem vagyok annyira szánalmas, hogy ilyen dolgok zavarjanak.
Lexa és Clarke kapcsolata viszont elég erőltetett szerintem és nem utolsó sorban toxikus. Lexa nem tesz jót Clarkenak. Clarke mindenképpen Bellamyval kéne legyen. Lexa pedig, ha nem hal meg, tőlem összejöhet bárkivel.
én is normális vagyok, semmi bajom az ilyesmivel, de a sorozatokat azért nézem, hogy kikapcsolódjak, szórakozzak, szóval hadd válogassam már meg, mi az, ami nem mozdít ki a komfort zónámból
gondolom nemcsak a leszbikus kapcsolat volt az oka, amiért megundorodtam a sorozattól, hanem ennek a mocskos, furcsa ábrázolása
Teen wolfban csomó meleg van, mégsincs vele semmi bajom, mert maga a sztori jó
Nem azt mondtam, hogy nem vagy normális. Azt mondtam az nem normális, akit ilyen dolgok zavarnak.
A mocskos ábrázolás részt viszont nem igazán értem. Nem volt semmi mocskos benne. Egyetlen csók volt a két karakter között. Ezt leszámítva egy leszbikus jelenet volt még Clarke és a kereskedő földi között, de ők se csinåltak semmi olyat, amit ne láttunk volna már az első évadban hetero karakterektől (Finn+Clarke, Finn+Raven, Octavia+Lincoln, Bellamy+Raven). Annyiért talán lehet mocskosnak nevezni, hogy a harmadik évad első részes szex jelenet nyilván csak néző csalogatás miatt került be, valamint azért, hogy a sorozat nyitottságát mutassa. Emiatt elég abszurd lett a jelenet is és Clarke ábrázolása se volt karakterhű. Ugyanez a probléma a sorozat ezen szálával, hogy annyira próbálják bizonygatni, hogy milyen modern és elfogadó a sorozat a szexualitásokkal, hogy miközben a kapcsolatot erőltetik, a karakterek személyisége felörlődik. De sajnos Jason Rothenberg annyira nagyra van magával, hogy mekkora aranyember meg nagyvonalú zseni, amiért van egy nem hetero kapcsolat a sorozatában, hogy nem veszi észre, hogy nagyon jó karakterek (Bellamy, Raven, Octavia, Lincoln, Indra, Monty, Murphy) a háttérbe szorulnak.
De a komfortzóna jogos. Azért nézünk sorozatot, hogy szórakoztasson. Ha bizonyos részek kényelmetlenül érintenek, akkor szíved joga abbahagyni.
Bellarke maradjon a könyvben.
Linctaviát meg jól odavágták.
Bring Clexa back!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!