Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik lehet ez a film (iraq,...

Melyik lehet ez a film (iraq, vagy afganisztán)?

Figyelt kérdés

Üdv!

Kérdezni szeretném, hogy tudják-e melyik lehet ez a film, amit idén augusztus elején, június végén láttam valamelyik csatornán. Amennyit láttam belőle arról szól, hogy a srác már visszaemlékszik azt hiszem, hogy mi történt vele a háborúban afganisztánban vagy irakban. A kiképzésen egy társa kúszás közben túl magasra emeli a fejét, fejbelövik. Mikor már kiküldték az egységet az afgánokhoz, vagy az iraqiakhoz, ott a táborban vannak nagyon sokáig, víz nélül teljes felszerelésben küldik ki őket egész napos őrjáratra, vagy éppan csak állni a napon. Szemlére jönnek a fejsek, őket egy egész napos állás után amerikai focira kényszerítik, hogy megmutassák milyen keméyek... de ennek a vége az lesz, hogy homokosoknak állítják be egymást. nem ez a lényeg, viszont ezután már elaludtam, se a címére nem emlékszem, sem pedig arra, hogy hol is ment. Először azt, httem, hogy a Sereg nem enged c. film az de nem az.

Köszönöm!

Üdv!

2015. szept. 2. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Jarhead (magyarul azthiszem Bőrnyakúak)
2015. szept. 2. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Így van, közben én is megtaláltam :) köszi
2015. szept. 2. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan használd magyarul: Irak, iraki.
2015. szept. 2. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!