Az X-aktákban amugy vegulis Scully hogy lett terhes es kitol? Valaki avasson mar be mert valahogy odaig nem jutottam el pedig szerettem a sorozatot, foleg oket benne
Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 17:42
11/11 anonim válasza:
X-akták: sokminden nem egyértelmű benne(a néző majd eldönti), de ez adja meg a sajátos stílusát. ha jól emlékszem akkor a cigarettás brigádja ülttette be, idegen kísérletnek állcázva, de az is lehez, hogy muldertől van bár korábban kiderült hogy scully meddő ezért nem valószinű. igazából x-akták bármi leheséges, ha kiadják a 12, 13-évadokat vagy egy újabb nagyfilmet amiben kiderül, hogy szkiner vagy krájcsek az apa, én akkor se lepődök meg. megnézem és valószínűleg tetszeni fog, ha meg nem akkor se lepőd.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!