A Trónok harca c. sorozatból ki a kedvenc és ki a legunszimpatikusabb szereplőtök?
Lord Varys <3 ÍÍÍÍÍÍÍmádom!! Akkora fejes Kisújjal egyetemben, Tywint is bírtam keresztapaként Aryától valami nagy királygyilkosságot várok, Állítólag a falban van egy sárkány, remélem a kékszemű feléleszti és Bran belewargol :):)
Unszimpatikus a homokkígyók, szar lett a casting szerintem.
Szimpatikus: Theon, a Stark family kivéve Sansa ő valahogy irritá, Varys és Lord Baelish (kisujj) őket baromira bírom, Jamie és Tyrion, Ramsay (meg nem tudom mondani miért. Gyűlölöm amit csinál, de valahogy nem tudom teljesen utálni) Jorah, Jaqen, jah és a kedvencem Oberyn. Meg Sandor Cleagen is menő (a véreb):DD
Unszimpatikusak: Frey ház összes tagja, Roose Bolton, Joffrey (könyvben gázabb. ott kezdtem igazán megutálni, A Hegy, meg az a srác aki Dany mellett volt. Nem jut eszembe a neve de nagyon nem kedvelem.
Nekem Kisujj és Tyrion a kedvencem:D
Cersei és Ramsay nem annyira szimpatikus..
Szimpatikus: Tyrion, Tywin, Arya, Oberyn. Margaery-t, és a nagyanyját, Olennát is bírom. Régen Dany-t is szerettem, de a 4. évad óta kissé idegesít.
Legunszimpatikusabb: Ramsay, Joffrey, Lysa Arryn, Melisandre. Mondjuk ezeknek a fele halott már szerencsére. :D
Kedvencem nincsen és leggyűlöltebb sem. Inkább úgy fogalmaznék, hogy Kedvelt és nem kedvelt :D
Kedveltek: Jorah, Tyrion, Jaime, Bronn, Cersei, Robert Baratheon, Gendry, Sansa,Varys, Myrcella
Nem kedvelt: Stannis, High Sparrow, Olly, Walder Frey, Rose Bolton, Ramsay Bolton, Ned Stark, Margaery
Közömbös; Totál nem izgat, hogy mi lesz velük: Arya, Rickon, Osha, Hodor xd, Bran and his company, Kisujj, Sand Snakes
Szimpatikusak:Cersei ,Jaime,sansa ,tyrion ,daenerys
Unszimpatikus:Walder frey ,joffrey ,Mellisandre( vörös asszony ) stannis
Nekem nagyon sokan szimpatikusak pl.:Arya,Sansa,Tyrion,Jon,Dany,Varys,Sam..
Unszimpatikus:Ramsay,Kisujj(habár kifejezetten tetszett,hogy titokban irányított mindent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!