Tudtok hasonló sorozatokat mint pl: walking dead?
Nem mindegy, hogy miben keressük a hasonlóságot.
A The Walking Dead alapvetően egy karakter dráma, bár ezt sokan nem veszik észre.
A hangsúlyt szereplők között lévő kapcsolatokra helyezik a készítők.
Ha ugyan ilyen sorozatra gondolsz, akkor jó lehet a Breaking Bad, Better Call Saul, vagy a House of Cards is. Csak hogy az ismertebbeket említsem.
Ha valami apokaliptikusabbra gondolsz, akkor a Z Nation, vagy The Strain lehet jó.
Én most néztem meg a Fear The Walking Dead első részét, de szerintem egy nagy kaki. Sokkal inkább egy drogos ficsogás, mint zombi film. Napok telnek el úgy, hogy senki sem változott át!!!! Ott voltak a templomos hullák, vagy az autópályás rész. Ott sem történt semmi érdemleges. A megharapott mentős is csak úgy eltűnt. A kórházi hullákból sem lett semmi. Az alap sorozatban ennyi idő alatt az egész város lángokba borult volna.
Az alap sorozatban Hersel a lefejezés után 15-20 perccel már átváltozott, vagy ott van Shane, ő sem várakoztatta meg a közönséget.
Nekem nagyon nem tetszett.
Látom a magyaroknál még mindig megéri a véleményünket kifejteni.... komolyan kis negativítás után... pff..
És az eredeti sorozat pont ezért nem halad semerre. Semmiből indult, a semmibe halad. Lehet le pontozni, de ez az igazság. Én szeretem a szériát, de egyhelyben toporog jórég óta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!