A mentalistát mikor fogják leadni Magyarországon? (szinkronosan)
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 11:15
1/13 anonim válasza:
már rég leadtak 1 csomó évadot szinkronosan......
2/13 A kérdező kommentje:
Én nem találom az interneten sehol.. Hol adták le?
2015. aug. 28. 11:38
3/13 A kérdező kommentje:
és mikor?
2015. aug. 28. 11:39
4/13 anonim válasza:
Évek óta nyomatták az RTL klubbon.
6 évad van jelenleg szinkronizálva
és 7 évad van eredeti nyelven.
Cool tv-n szokták még adni a régebbi részeket.
Egyébként interneten biztos elérhető, de ilyen dolgokba nem adok irányadást, hiszen a letöltés büntetendő dolog. (ncore-n fenn van mind) :))
5/13 A kérdező kommentje:
Jajj, ne haragudj. Elfelejtettem a kérdésbe leírni, hogy a 7. évadot.. Ne haragudj. Azért, nem értettem, hogy mit írsz. Most olvastam vissza mit írtam a kérdésbe. A 7. évadot szerettem volna kérdezni, hogy azt mikor fogják szinkronizálni. A 6. évadig megnéztem már magyarul, a 7. pedig feliratosan. De szeretném majd megnézni magyarul is. :/
2015. aug. 28. 12:06
6/13 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a gyors válaszaidat! :)
2015. aug. 28. 12:10
7/13 anonim válasza:
Akkor meg van a félreértés oka.
Nincs mit.
Egyébként gondolom ősz körül biztos elkezdik szinkronizálni, de azért erre nem vennék mérget
8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tálálok a 7. évadról semmit, hogy mikor szinkronizálják, mikor adják le..:/
Köszönöm szépen a válaszaidat! :)
2015. aug. 28. 12:57
9/13 anonim válasza:
Asszem vmikor októberbe fogják adni az rtl-n keddenként
10/13 A kérdező kommentje:
Találtam egy használható oldalt. Azt írják valószínűleg csak 2016-ban fogják leadni a 7. évadot... :'(((
2015. aug. 28. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!