Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Fald fel...

Mit gondoltok a Fald fel Amerikát című dokumentumfilm sorozatról?

Figyelt kérdés
Van más is akinek ez a kedvence ebben a kategóriában?

2015. aug. 27. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Én körülbelül 20 másodpercig tudtam nézni anélkül hogy el ne akartam volna hányni magam, de már a tizedik másodpercben elborzadtam. Pedig éltem az USA-ban és sok junk food-al találkoztam.
2015. aug. 27. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem tetszik, valahogy undorodom tőle. A reklámjáról is elkapcsolok.
2015. aug. 28. 02:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt időszak, amikor rendszeresen néztem, mert az esetek többségében nagyon jól kinéző és vélhetően nagyon jó ízű kajákat mutogattak, érdekes volt látni, hogyan készülnek (már amit mutattak belőlük). Persze voltak olyan kaják is, amiket bottal sem piszkálnék meg, de ezzel vélhetően mindenki így van. Ha megnyerném a lottóötöst, végigutaznám az Államokat és egy csomó bemutatott kaját megkóstolnék. Persze lehet mondani, hogy ezek egészségtelen ételek, betegesen nagy adagok, koleszterin meg zsír, fúj és undorító, de ez egy olyan műsor, ami nem való mindenkinek.
2015. aug. 28. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!