Az orange is the new black c. sorozatot tényleg csak leszbikusok nézik? Többi lent.
Az egyik helyen azt olvastam, hogy úgy tudhatod meg hogy ki leszbikus hogy megkérdezed tőle: Hogy tetszett az OITNB-nek az új évada?
Ez igaz?
Annyi igazság van benne, hogy a sok leszbikus szál (nem csak Alex és Chapman az egyetlen leszbi pár) miatt sok leszbi nézi is. De én pl a nővéremnek megmutattam anno az első évadot, biztosíthatlak, nem leszbikus, pasija van és közös gyermekük, mégis oda meg vissza van a sorozatért :D
Nem merném kijelenteni, hogy a leszbikus nők a célcsoportja a sorozatnak, ez azért nem egy L Word pl... Oké elég szabadosan kezeli ezt a homoszexualitás témát, de nem csak leszbikusok nézik.
Szerintem csak túl komolyan vettél egy viccet. :)
Nekem is a hetero barátnőim imádják az OINTB-t, én pedig leszbikusként nem láttam még egy epizódot sem. Ellenben poénkodásokat, mint amit említettél, már hallottam, de ennyi volt az egész, poénkodás.
18l
OITNB, Sense8, Lip Service, L Word, Orphan Black, Faking It, nagyjából ezek a híresebb leszbikus témájú sorozatok, és értelemszerűen nem főként hetyók nézik őket. Jó, persze-persze, kivételek mindig vannak, de nem véletlenül van ezeknek ekkora híre. Az átlagheteró csak ritkán van annyira "toleráns", hogy egy alapvetően szórakozásból nézett sorozatban hidegen hagyja a meleg szál, hiszen ő maga nem érintett benne, akkor meg miért érdekelné, miért ne nézne mást, ami esetleg jobban tetszik neki? Nyilván ezek a sorozatok nem kizárólag leszbikus sztorikat használnak, de azért az sem igaz, hogy csak érintenék a témát.
Kérdezőnek: az ultimate nyom inkább az, ha egy csaj a fenti sorozatokból többet is néz, vagy mondjuk az OITNB-et + még valami más meleg témájú film amit látott és tetszett neki.
Jó, elviekben ettől még nem tutira leszbikus/biszexuális, de gyakorlatban azért be szokott jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!