Ti a Hazug csajok társaságából melyik lánnyal tudtok legjobban azonosulni a főszereplők közül?
Talan Hannaval. Szerintem nagyon azonos a gondolgodasi menetunk. Nagyon tetszik a stilusa is. Viszont az összes lanyt imadom. Es mindegyikrol megvan a velemenyem.
Spencer az elso kedvencem nagyon szeretem hogy mindig kitart a dolgok mellett. Imadom hogy amikor Tobyval van meglathatjuk egy masik oldalarol ugymond a "cuki" rol. De ekozben mindig komoly es magabiztos lany.
Alidon mindig is imadtam. Peldakepemnek tekintem most is. Gyonyoru, magabiztos, divatos es o tud a legjobban hazudni. Ugymond szemrebbenes nelkul. Imadom.
Ariat mindig is tiszteltem mert kiallt a kapcsolataert Ezraval. Mindig onmaga volt. Vele szerintem rogton megtalalnam a kozos hangot.
Emilyt azert imadom mert felvallalta magat. Ehhez iszonyat nagy batorsag kell hogy elfogadja es szeresse magat. En biztos nem mertem volna.
En nem teszek koztuk kulonbseget. Mind az 5 hazugot imadom. Es mindet a peldakepemnek tekintem. De leginkabb Hannaval lennek egy hullamhosszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!