A trónok harca szerintetek nagyon gáz magyar szinkronnal?
Figyelt kérdés
Legszívesebben eredeti nyelven, magyar felirattal nézném, de olyat nem találok. Néztem a mooviecc- n, az online filmeken, de mindenhol, csak magyarul van. Pár részt megnéztem szinkronnal és pl Sansa hangjától falra másztam. (Nem arra a falra :)) Hol lehetne megnézni eredeti nyelven magyar felirattal? Szerintetek is szar magyarul?
Torrent oldalakról le tudod tölteni eredeti nyelven, magyar felirattal.
láttam ugyan szinkronosan is. Az eredeti után kissé fura volt, de szerintem nem rossz a szinkron.
Pl. szerintem Tywin, Tyrion, Varys és Bronn hangja nagyon el vagy találva. :D
2015. aug. 25. 17:35
2/10 anonim válasza:
Én mindent magyarul nézek és szerintem jó. Csak az utolsó évadban változtattak, na az szar.
2015. aug. 25. 17:38
3/10 anonim válasza:
Jo a magyar szinkron, maximum kicsit furcsa lesz. (Mint ugy egyaltalaban, sot, valamikor meg jobb is. :))
2015. aug. 25. 18:39
4/10 anonim válasza:
Tyrion hangját eltalálták valóban, szerintem Sansához nagyon illik ez a nyaffis hang :D
Amit nem tudok elfogadni az a Jamie - Stohl András. Borzasztó!
2015. aug. 25. 19:24
5/10 anonim válasza:
Vannak hangok, akiket eltaláltak, pl.: Cersei, Varys, Petyr, 1-4 évadig Jaime, és vannak akiket nem, pl.: Jon, Sam, Sansa... Az 5. évados szinkron változtatásokat borzalmas ötletnek tartom a mai napig, és a magyar HBO előfizetők szemen köpésének (mondom ezt HBO előfizetőként).
Ha eredeti nyelven akarod nézni, akkor külföldi torrent oldalakról (Piratebay, Kickass, stb.) szedd le a részeket, és mellé a feliratok.hu oldalról a magyar szöveget.
2015. aug. 25. 20:49
6/10 anonim válasza:
Bocsánat, helyesbítek: A Feliratok,info oldalról!
2015. aug. 25. 20:51
7/10 anonim válasza:
Kíváncsiság kedvéért belenéztem magyar szinkronos részekbe, de szarok voltak. Legutóbb a 4.évad azon részébe néztem így bele, ahol 2 szereplő harcolt egymás ellen, és az egyiknek olyan hangja volt, mint egy rossz buz1nak, a másik meg egy nagy ökör és ennek ellenére eléggé vékony hangot kapott.
2015. aug. 25. 21:35
8/10 anonim válasza:
Ég és föld a kettő. 1000x jobb eredeti nyelven. Ha eddig szinkronnal nézted, akkor az olyan, mintha lekváros tésztát ennél lekvár nélkül.
2015. aug. 26. 12:56
9/10 anonim válasza:
Még egész jónak mondható a szinkron (kivéve 5. évad). Van olyan sorozat, ami nézhetetlen magyarul, pl. Odaát. A trónok harcát én csak azért néztem felirattal, mert úgy előbb megjelent.
2015. aug. 27. 14:11
10/10 anonim válasza:
Nem annyira rossz a szinkron, de Stohl András/Jamie valami iszonyat.. a felirat jobb :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!