Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vége van a nyárnak és épp itt...

Vége van a nyárnak és épp itt az idelye, hogy a sulira hangolódjunk. :D Tudnátok gimis csajos filmeket ajánlani?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat.

2015. aug. 23. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
The Walking Dead 😆😆😆
2015. aug. 23. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:
:P
2015. aug. 23. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Én csak ezt a sorozatot nézem, pedig nem szeretem a sorozatokat. Ezt ajánlották, azóta pedig nem tudok leállni vele, de sajnos várni kell a 6. évadot. Nem baj, mert most indul a Fear The Walking Dead, ami ugyancsak jó lesz, várom. De a Rikárdó meg Vanessa féle szerelmes sorozatokat nem ismerem és nem is vonzanak, azokat nem ismerem. De lehet neked tetszenek ezek a spanyol meg mit tudom én milyen szerelmes sorozatok.
2015. aug. 23. 20:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Neeeeem. Azokat a spanyol szappanoperákat utálom, meg úgy minden szappanoperát. A Walking Dead... nem is tudom, nem az én világom. Inkább filmes vagyok, de a TVD és a PLL-t is néztem egy időben, de meguntam... :D
2015. aug. 23. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Helyes 😊 azokat egyébként nem tudom ki szereti. Nekem a trónok harcát ajánlgatják, majd elkezdem már nézni, de annyira nem tudom. Nem az én világom ezek az ufo szerű lények. Egy részt néztem meg, mondtam hogy nem jön be erre azt mondták a többi jó lesz, az eleje ilyen. En inkább az ilyen thriller szerű picit ijesztő sorozatokat szeretem, amin nagyon izgulok és várom hogy úristen mi lehet ott, vajon mi lesz a következő részben meg ilyenek. De sokan nézik a Vámpír naplókat is azt nem tudom milyen, dicsérik. Egy próbát lehet hogy megér neked is.
2015. aug. 24. 16:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Úúúúúúú... én is szeretem a thriller szerű sorozatokat. A trónok harcát nyár eleje óta nézem és nekem nagyon tetszik csak sok benne a vér és az erőszak, de nem annyira vészes. A történet nagyon klassz, nekem tetszik. Lehet, hogy neked is tetszeni fog!! :D
2015. aug. 25. 15:27
 7/8 A kérdező kommentje:
A trónok harcához visszatérve: igen, az eleje egy kicsit lassan indul be, de a második évadtól nagyon felpörögnek az események!!
2015. aug. 25. 15:29
 8/8 anonim válasza:
Se nem gimis, se nem csajosakat fogok mondani, de még csak nem is filmeket, hanem sorozatokat. :P Ajánlom az American Horror Storyt és a Teen Wolfot. Én ezt a kettőt nézem. A Teen Wolf kicsit sablonosan kezdődik, de én most nézem az 5. évadot, és abban pörögnek az események. ;)
2015. aug. 26. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!