Melyik az a film, amelyikben egy rendőr nyomoz az elmegyógyintézetben egy eltűnt ott élő után? ( a végén kiderül, hogy a rendőr a "valahanyadik pl.55. ott élő)
Szóval hosszabban, annyi a történet, hogy van egy rendőr nevezzük most Joshnak, Josh nyomoz egy elmegyógyintézetben * a filmben említik, hogy hanyadik lakó után, aki eltűnt legyen most ez az 55.lakó* az 55. lakó után, aki eltűnt a gyógyintézményről, mutatják a filmben, hogy hogyan nyomoz, kommunikál róla másokkal stb. a film végén kiderül, hogy az általam nevezett Josh, egy volt rendőrtiszt, aki beleőrült a munkájába, ezért ebbe az elmegyógyintézetbe kellett kerülnie, annyira bele van bolondulva a munkájába, hogy oda bent is betegként nyomoz, megszámolja az ott élő lakókat és csak 54 van, így agyszüleményei nyomozásra késztetik, és ha jól emlékszem nem tudja meg, hogy ki az *55.* őrült.......
Kb. 4éve láttam ezt a filmet egy ismerőssel, sajnos a címére nem emlékszünk. Annyi rémlik, de ebben sem vagyok biztos, hogy a címe pl.: Az 55.őrült <--- a szám nem stimmel és szerintem az őrült sem a legjobb kifejezés. Kérem, aki tud segítsen nagyon régóta keresem ezt a filmet, akárhogy keresek rá, sajnos semmit sem találok róla. Előre is köszönöm szépen a segítségeteket, kedvességeteket, türelmeteket. További szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!