Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok ahhoz hogy ki...

Joci1212 kérdése:

Mit szóltok ahhoz hogy ki lett a Pretty Little Liarsban A?

Figyelt kérdés
Szerintem Cece csak fedez valakit valahogy nem hiszem el hogy A egy lányt takar. Ti mit gondoltok? Sokan felháborodtak a nyári finálén és kíváncsi vagyok hogy a magyar nézők hogy élték meg ezt. Na meg szerintem jó lett volna ha olyan személy lesz A aki már az eleje óta szerepelt nem? Szeretem ezt a sorozatot bár kicsit úgy érzem hogy 5 és fél évadot vesztegettem emiatt.(Mondjuk az sem lett volna jobb ha Spencer lesz A hisz elvileg már ez is felmerült...)

2015. aug. 22. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem miért háborodott fel mindenki, úgyse lett volna olyan aki mindenkinek megfelel...Nekem tetszett, bár tény hogy át lehetett volna gondolni újra az egészet (logikai hibák miatt). Várom a folytatást, remélem Ezria újra lesz, mert őket már nagyon hiányolom.
2015. aug. 23. 17:03
 2/6 anonim válasza:

NEM!NEM!NEM!

Nem tetszett nekem sem a finálé, csavart-csűrt sz*r lett szerintem... egy kicsit ütősebb is lehetett volna. ELEVE egy lány h lehetett volna A? Egy csomó olyan rész volt, h lenyomott egy meglett jó fizikumú férfit egy 50 kg-os nő?! Mi ez már... nagyobb hangsúlyt is fektethettek volna rá. Elrontották...

2015. aug. 24. 17:02
 3/6 anonim válasza:
2. vagyok még annyit hozzátennék, h az apja Charlesnak nem vette észre h a gyereke LÁNY???? Annyira abszurd az egész.. Meg senki nem tudta nyilván az orvosi kartonjában sem az szerepelt h fiú! Tiszta baromság. Mintha nem is ugyanazok a forgatókönyv írok írták volna. Tényleg azt vártam h végre, mikor kiderül ki A, hatalmas csattanó legyen és leessen az állam és teljes extázisba essek. hát hatalmas csalódás :(
2015. aug. 24. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Eleg erdekes, hogy 16 evesen nemvaltoztato mutetet vegeztek rajta, raadasul semmi inditeka nem volt a lanyok ellen. Rengeteg logikai hiba van a tortenetben, a dollhouseban egy Spencernel magasabb fiu volt, CeCe alacsonyabb... Annyi tokeletes karakter volt, akikbol fel lehetett volna epiteni ezt az -A sztorit, Wren, Melissa, Lucas, Jenna, Noel... nem, Sara az egyik fogonosz, aki kemeny tiz reszben szerepelt, a hatodik evadtol kezdve. Hat, kivancsi leszek, mi lesz januartol.
2015. aug. 24. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit összecsapottnak tűnik...mintha kb az utolsó rész előtt találták volna ki, hogy akkor ki is legyen Charles...előző, igen, hogy Spencernél magasabb, az nekem is feltűnt, de arra gondolok, hogy CeCe csak a fő ember, és vannak úgymond "alkalmazottjai"(bocsi a kifejezésért nem jutott eszembe más), és néhány részben ők szerepelnek, például az előbb említett részben...
2015. aug. 25. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, de Spencer mondta is, hogy ugy erezte ismeri, egy random embernel nem erzett volna ilyet. Nagyon kivancsi vagyok, ki lesz ez a "he", aki eljon Aliert, remelem azt a szalat nem rontjak el... annyira csalodott vagyok, kedvenc sorozatom, erre az osszes kinzas csak szorakozasbol volt. Es a transznemu emberekkel nincs bajom, de ez olyan szornyen eroltetett volt, hogy az elkepeszto.
2015. aug. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!