Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Képregényes sorozat mi lehetett?

Képregényes sorozat mi lehetett?

Figyelt kérdés

Annyi maradt meg h mindig egy bizonyos nevű képregény jósolta meg h mi fog történni.

És fiatalok voltak a szereplők(huszonévesek)

2015. aug. 20. 01:34
 1/4 A kérdező kommentje:

Lehet h a Jetixen ment még régebben.

És egyikük egy képregényboltban dolgozott és a sok képregény között jelent meg ez a különleges.

2015. aug. 30. 00:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó, végignéztem a néhai Jetix összes vetített műsorát és megtaláltam amit kerestem.

A neve Sötét Jóslat.

Itt az ismertetője hátha másnak is megtetszik:

A történet főhőse egy 15 éves ikertestvérpár, Cally Stone és Lance Stone. Egy napon várat pillanatukban egy érdekes könyvet találnak, amely különböző dolgokat mutat meg a jövőjükkel kapcsolatban. Kezdetben olyan szórakoztatónak és jópofának tűnő játéknak néz ki, de közben kezd folyamatosan veszélyesebbé válni. A jelek egyre inkább baljósabbak és sötétebbek. Nem sokára ez a könyv az ikerpárt egészen bekebelezi és hatalmába keríti. Egy annyira félelmetes, bizonytalan és veszélyeket rejtő világba viszi őket, ahonnan azt gondolják sosincs kiút. Cally és Lance az idők teltével rádöbbennek, hogy a Sötét Jóslat olyan rejtett kódokkal is rendelkezik, amiket ha követnek és valóra váltanak, azzal a létezésüket tehetik kockára.

2015. aug. 30. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Sötét jóslat
2015. aug. 30. 00:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszerre, pacsi!!:) Épp az előbb fedeztem fel a kérdésedet:) Merthogy feljött, amikor írtál ide, eddig nem láttam:D
2015. aug. 30. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!